Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Bajka za odrasle: “Čuda su moguća”

Bajka za odrasle: “Čuda su moguća”

Barbara Sater (Barbara Suter) je njujorška glumica i dramski pisac, a “Čuda su moguća” (Dorothy on the Rocks) je njen prvi roman koji se na našim prostorima pojavio 2011. godine.

Barbara je stvorila lik Megi Barlou, umiljate, duhovite i interesantne četrdesetogodišnjakinje koja radi u dečijem pozorištu u kome se suočava sa likovima mladih heroina poput Snežane i Doroti, premalim kostimima i dečijim dobacivanjima iz publike na račun njenog izgleda i godina. Ipak, odlična je glumica i uspeva da se uživi u svaku ulogu pokušavajući na taj način da pobegne od sopstvenog jadnog života. Od kada je Gudi, njen prijatelj i pijanista-partner u zajedničkoj tački, umro, njena pevačka karijera više nije bila tako uspešna. U uverenju je da je poludela jer joj se on priviđa kao malena, dobra vila koja je stalno posećuje i daje savete. Potpuno je posrnula, previše puši, prečesto se opija zbog čega upada u različite nevolje.

Tako je jedne večeri, posle previše alkohola završila u krevetu sa nepoznatim muškarcem: šarmantnim, privlačnim dvadesetosmogodišnjim Džekom. Zbunjena tolikom razlikom u godinama i osećanjem koji je taj odnos u njoj budio, stalno ga je terala od sebe, onda bi se pokajala i pomirili bi se, sve do trenutka kada to više nije bilo moguće. Kada se ta bajka raspršila u njenim očima, ostala je sama i uplašena, ali joj je život doneo još jednu neverovatnu priliku koja bi lako mogla da bude najbolja uloga u njenom životu…

slika 185 Bajka za odrasle: “Čuda su moguća”

Obavezno pročitajte!

Ne dajte da vas naslov i korice prevare, ovo nije tipična ljubavna “limunada” sa malo zavrzlama i obavezno srećnim krajem. Na pojedinim mestima ćete se smejati do suza, ali će vas pojedina mesta totalno rastužiti i rasplakati. Zanimljiva, duhovita, dirljiva knjiga koju nećete ispuštati iz ruku dok je ne pročitate celu.

Izvor fotografija: alnari.rs


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Editors choice