Kompanija Bambi predstavila je danas nove Bambi crne i mlečne čokolade sa ekstraktom biljke stevia, čokolade već dobro poznatog ukusa, ali sada bez dodatnog šećera i bogate vlaknima.

Domaćini druženja bili su predstavnici kompanije Nemanja Brković, PR menadžer, i Dragana Šarenac, Group brand menadžerka za čokolade, koji su predstavili ove novine koje stižu iz Bambija. Tokom degustacije novih Bambi čokolada sa steviom, nutricionistkinja Branka Mirković prisutnima je predstavila prednosti i karakteristike stevie, kao i blagotvorno dejstvo koje stevia ima na ljudski organizam.

PicMonkey Collage5 Bambi čokolade sa steviom: Potpuno uživanje bez griže savesti

“Na ovaj način kompanija Bambi želela je da se zahvali svojim vernim potrošačima za ukazano dugogodišnje poverenje i da im kroz Bambi čokolade sa steviom ponudi potpuno uživanje bez griže savesti! Sigurni smo da će Bambi čokolade sa Steviom oduševiti i najprobirljivije sladokusce i sve one koji vode računa o svom zdravlju i ishrani, a ne žele da se odreknu slatkog uživanja!”, izjavio je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Bambi je na srpskom tržištu prisutan sa velikim portoflijom čokoladnih tabli u različitim formatima, idealnim za deljenje i poklanjanje najbližima, ali isto tako i u praktičnim pakovanjima. Uz Bambi crne i mlečne čokolade sa steviom prepustite se najfinijem ukusu pažljivo biranih sastojaka, prateći svetske trendove zdrave i kvalitetne ishrane. Čak i kad je reč o čokoladi!

Editors choice