Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Barbie and Ken Got Married!

Barbie and Ken Got Married!

Barbara Milisent Roberts (Barbara Millicent Roberts) i Ken Karson (Ken Carson) su u vezi još od 1961. godine. Sve nas je iznenadio njihov raskid 2004. Francuska fotografkinja Beatris Deginje (Béatrice de Guigné) je autorka fotografija i priče o venčanju Barbi i Kena. Za portal “Rock’n’Roll Bride”, Beatris je izjavila: “Barbi i Ken su se venčali u zamku Faraway. Mlada je nosila haljinu kupljenu u “The Fairy Godmother” prodavnici i cipele iz butika “Cinderella”. Mladoženjino odelo je iz kolekcije “The Prince Charming Emporium”. Par se upoznao pre više od pedeset godina (da, znam da izgledaju mlado!). Barbi je bila umorna od čekanja i pitala je Kena da se venčaju.”

Kenovi najbolji prijatelji i Barbikine najbolje prijateljice su prisustvovale venčanju. Pomagali su im oko oblačenja i frizure. Nakon svečanog obeda, gosti su se okupili za stolom, a kasnije su i zaplesali na podijumu.

Simpatičan i kreativan – nema sumnje da je ovakav set fotografija nasmejao ljude širom sveta. Ovu ideju Beatris je imala još prošle godine, ali nije mogla da pronađe savršene modele. U njenu bajku uklopili su se Barbi i Ken. Uživajte u fotografijama.

BK 0131 Barbie and Ken Got Married! BK 0691 Barbie and Ken Got Married! BK 0811 Barbie and Ken Got Married! BK 0901 Barbie and Ken Got Married! BK 114 Barbie and Ken Got Married! BK 134 Barbie and Ken Got Married! BK 156 Barbie and Ken Got Married! BK 199 Barbie and Ken Got Married! BK 271 Barbie and Ken Got Married!
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice