Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Beauty rutina: Odlična ponuda nam dolazi iz Eucerina

Beauty rutina: Odlična ponuda nam dolazi iz Eucerina

Odlična ponuda samo u apotekama: uz Eucerin® Volume-Filler dnevnu kremu dobijate poklon preparat Eucerin® Volume-Filler kremu za negu područja oko očiju.

Vratite licu mladalački izgled uz promotivno pakovanje efikasnih Eucerin® Volume-Filler preparata koji će prijati vašem budžetu!

Vremenom koža gubi elastičnost i volumen, te samim tim i konture lica postaju manje definisane. Upravo zato, nije dovoljno usmeriti se samo na bore, već i nadoknaditi volumen kože lica. Kao novu dimenziju u borbi protiv starenja kože, Eucerin® istraživački centar je razvio Volume-Filler liniju preparata koja nadoknađuje volumen kože, jasnije definiše crte lica, učvršćuje kožu i vidljivo smanjuje bore. Visoko efikasna formulacija sadrži tri aktivna sastojka i svaki od njih deluje na određeni sloj kože. Magnolol, dobijen iz ekstrakta kore magnolije, poboljšava izgled kože tako što utiče na povećanje broja ćelija koje koži daju volumen. Oligo peptidi stimulišu proizvodnju kolagena, jačaju metabolizam kože i pospešuju interakciju između ćelija. Hijaluronska kiselina smanjuje dubinu bora i hidrira kožu. Preparati sadrže SPF 15 i UVA zaštitu, za prevenciju preveremenog starenja kože izazvanog sunčevim zracima. Redovnom upotrebom je dokazano da ovi preparati nadoknađuju volumen kože i značajno redefinišu konture lica.

Iskoristite aktuelnu ponudu i potražite promotivno pakovanje: uz Eucerin® VolumeFiller kremu za dnevnu negu na poklon dobijate Eucerin® VolumeFiller kremu za negu područja oko očiju.

Udruženim delovanjem oslobodite lice tragova umora i vratiti mu mladalački izgled. Akcija traje dok traju zalihe.

VF kutija suva Beauty rutina: Odlična ponuda nam dolazi iz Eucerina

Eucerin® Volume-Filler kreme za dnevnu negu

Eucerin® Volume-Filler kreme za dnevnu negu sadrže visoko efikasne aktivne sastojke: magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu, kao i SPF 15 i UVA zaštitu. Nisu komedogene. Možete izabrati Volume Filler negu za normalnu kožu ili Volume Filler kremu za suvu kožu. Svakako dobijate na poklon Volume Filler kremu za negu područja oko očiju.

 VF kutija normalna Beauty rutina: Odlična ponuda nam dolazi iz Eucerina

Poklon Eucerin® Volume-Filler krema za negu područja oko očiju

Eucerin® Volume-Filler krema za negu područja oko očiju sa magnololom, oligo peptidima i hijaluronskom kiselinom, redovnom upotrebom pomaže da se vrati izgubljeni volumen i učvršćuje kožu. Bore i fine linije oko očiju vidno su ublažene. Preparat sadrži SPF 15 i UVA zaštitu. Pogodna je i za osobe koje nose kontaktna sočiva i idealna je podloga za šminku.

Editors choice