Iako crveni ruž važi za boju koja asocira na strast, vatru, krv, pa i dosta dama voli da je prošeta bilo na usnama, noktima, kao odevni predmet ili na kosi, narandžasta, pogotovo ona najživlja maltene đus boja, iako ne tako teška za kombinovanje kao odevni predmet, na usnama može izgledati veoma upadljivo i retko kao pun pogodak.

Morate imati ujednačen ten, bele zube i dovoljno petlje da je ponesete i dobro uklopite ukoliko ne želite kontraefekat i izgled kao sa palanačkog vašara. Ipak, ako uspete u tome da je sklopite i izvedete u šetnju, narandžasta vas može osvežiti, učiniti da izgledate egzotično.

Iako nam vreme nije donelo mnogo leta, već više kišnog prelaznog doba to nije razlog da nemamo leto na usnama ili na noktima.

Manikir u narandžasto-crvenoj, ili narandžasto-roze boji može izgledati morski, veselo i toplo, pa zašto da ne ponesemo tople boje u inat vremenu?

Birajte nijansu Beauty trend: Narandžasta make up eksplozija Smele boje Beauty trend: Narandžasta make up eksplozija

Neke poznate dame su takođe imale ovu boju na usnama.

Dzesiki Albi narandzasto savrseno ide uz ten Beauty trend: Narandžasta make up eksplozija I Kara je ponela narandzasti ruz Beauty trend: Narandžasta make up eksplozija

Narandžasta ima mnogo nijansi, što toplijih, što drečavijih, ukoliko vam se dopada probajte makar jednom da je stavite na usne, ko zna, možda će vam stajati iznenađujuće dobro.

Spremne za leto Beauty trend: Narandžasta make up eksplozija Prelep kontrast Beauty trend: Narandžasta make up eksplozija

Što se noktića tiče, tu je već manji rizik da vam ne stoji dobro, zato samo napred, neka izgledaju u bojama koktela i tropski.

Vocna salata na nokticima Beauty trend: Narandžasta make up eksplozija
Marija Dimitrović

Editors choice