Crno-bela pepito klasika

Ono što mi obožavamo u vezi sa novom kolekcijom Modne kuće MONA je to što klasični i vrlo dobro poznati odevni komadi sada izgledaju sasvim drugačije, mnogo modernije i atraktivnije. Primer je i komplet u pepito dezenu koji, iako zadržava prepoznatljiv “strog” izgled, sada odaje mnogo više šik utisak! Napokon možemo da se osećamo kao modne ikone, čak i kada samo idemo na posao!

modna kuća mona jesen zima 4 #BeFashionable: Kombinacije u kojima ćeš se osećati kao da šetaš ulicama Pariza

Romantična ljubav leta i jeseni

Jarke boje i nežni krojevi su nešto što automatski povezujemo sa letom, dok su kožne pantalone i šeširi u rock fazonu nešto što rado nosimo tokom jeseni. Ipak, kada se ovi komadi spoje u jednu kombinaciju, nastaje autfit koji ćemo rado nositi u narednim danima, a ono što nas posebno raduje je činjenica da sve komade sa potpisom Modne kuće MONA možemo da nabavimo i online! Samo poseti njihov online shop i uživaj u još lakšoj kupovini omiljenih komada! Pariz nikada nije bio bliži…

modna kuća mona jesen zima 5 #BeFashionable: Kombinacije u kojima ćeš se osećati kao da šetaš ulicama Pariza

Bold is More

Modna kuća MONA nas svojom novom kolekcijom uči da treba da pomeramo granice! Umesto već viđenog crnog ili sivog odela, sasvim je prihvatljivo da sve zaseniš – crvenim odelom! U duhu smelog kombinovanja boja, ciklama tašnica je u toj kombinaciji “must” zato, samo napred, “razbij” monotoniju kancelarijskog dress koda!

modna kuća mona jesen zima 8 #BeFashionable: Kombinacije u kojima ćeš se osećati kao da šetaš ulicama Pariza

Više informacija o MONA kolekciji za sezonu jesen/zima pronađi na njihovom zvaničnom sajtu, a ne zaboravi i da lajkuješ Facebook stranicu Modna kuća MONA i zapratiš Instagram profil Modna kuća MONA kako bi bila u toku sa svim novitetima u vezi sa svojim omiljenim modnim brendom! 

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: Dušan Milenković

Ivana Tomić

Editors choice