Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

“Beležnica”: Letnja ljubav pretvorila se u onu za ceo život

“Beležnica”: Letnja ljubav pretvorila se u onu za ceo život

Beležnica” (The Notebook) je sigurno jedan od najlepših ljubavnih filmova snimljenih u prethodnoj deceniji. Eli (Allie) i Noa (Noah) model su idealnog ljubavnog para. Ne bismo želeli da nam se dogodi priča poput njihove, ali toliko rečenica, scena i suza jednostavno vas ostave bez daha i poželite da se nađete u ulozi Eli. Nekada i Noe.

notebook Beležnica: Letnja ljubav pretvorila se u onu za ceo život

Letnja romansa prerasla je u ljubav za ceo život

U filmu možete videti pravu, čistu i iskrenu mladalačku ljubav. Onu koja se dešava jednom u životu. Onu u kojoj možda najviše volite. I zato su sve posle nje suzdržane, oprezne i racionalne. Kada sedam godina ne čujete ni reč ni glas od nekoga za koga ste mislili da će biti pored vas zauvek, a onda tokom priprema za sopstveno venčanje u novinama vidite njegovu fotografiju, ruka vam zadrhti… Znate da nije prestalo i da ćete učiniti sve da se vrati.

Ono što i momci i devojke pamte nakon gledanja ovog filma jeste čuvena scena na jezeru. Trenutak u kome otvarate sve svoje karte, spremni na to da ne čujete ono što želite s duge strane reke.


Ivana Vukić se školuje za posao novinara. Jedna je od retkih koja obožava svoju buduću profesiju. Ne može da zamisli dan bez ljubavi, dragih ljudi, svog hrčka i fakulteta. Nadahnjuje je muzika Yann-a Tiersen-a, drame Biljane Srbljanović i dokumentarci. Želja joj je da jednog dana osnuje humanitarni fond i da stekne toliko iskustva kako bi definisala životnu filozofiju poput one Meše Selimovića u knjizi “Derviš i smrt”. “Čovek je proklet i žali za svim putevima kojima nije prošao.”

Editors choice