Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Belgrade Banging priprema nova iznenađenja!

Belgrade Banging priprema nova iznenađenja!

Belgrade Banging je najbolji party brend u Srbiji, koji je preneo duh svetskih festivala elektronske dance muzike (EDM) na nedeljnom nivou u noćni život Beograda. Nakon zatvaranja sjajne letnje sezone na Freestyler-u Belgrade Banging je pripremio spektakularan događaj u cilju proslave svog prvog rođendana i uspešne realizacije preko 65 događaja.

Banging Birthday Soon W5 Belgrade Banging priprema nova iznenađenja!

Pokrenut u oktobru 2013. godine sa željom da unese maštu, kreativnost i dobru energiju u noćni život Beograda, a i šire, Belgrade Banging nije prestajao da iznenađuje i oduševljava publiku inovativnim žurkama. Koncept Banging događaja i ono po čemu se izdvajaju od ostalih je akcenat na elektronskoj muzici, sjajnom ozvučenju, impresivnim “light” efektima i jedinstvenoj scenografiji, a propraćeno uvek zanimljivim plesnim tačkama i kostimografijom. Banging događaji su mesto za mlade ljude kojima je najvažniji dobar provod, igranje i skakanje do ranih jutarnjih časova.

Banging Birthday W Belgrade Banging priprema nova iznenađenja!

Jedan od najupečatljivijih momenata Belgrade Banging istorije bila je zajednička žurka sa najboljim klubom na svetu “Space Ibiza”, koja je trajala 12 sati. Ovaj spektakl, koji se održao u junu i dalje se prepričava i karakteriše kao jedan od najboljih događaja beogradskog klabinga.

Banging Birthday W2 Belgrade Banging priprema nova iznenađenja!

Neke od najpopularnijih žurki u proteklih godinu danabile su Bang with style: Elegance Night, Banging Nerd Night, Banging Hawaii Night, Black&White Experience, Pocepana žurka i mnoge druge koje su odisale kreativnošću i pozitivnom energijom. Svake nedelje od ovog party brenda moglo se očekivati nešto novo, jedinstveno i zabavno.

Banging BirthdayW3 Belgrade Banging priprema nova iznenađenja!

Nakon godinu dana, niza uspeha i pomeranja granica beogradskog klabinga, Belgrade Banging slavi svoj prvi rođendan u velikom stilu i pruža mogućnost ljubiteljima EDM-a da dožive nezaboravno iskustvo.

Banging Birthday w1 Belgrade Banging priprema nova iznenađenja!

Belgrade Banging je po običaju pripremio nova iznenađenja kakva do sada još niste videli. Specijalno za ovu priliku iz inostranstva u Beograd stiže jedan popularan DJ duo. Uskoro ćemo vam otkriti o kome se radi i šta će vam sve pružiti Belgrade Banging Birthday.

Belgrade Banging – New dimension of clublife.

www.belgradebanging.rs

 

Editors choice