Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Belgrade Business International Case Competition: Izabrana tri pobednička internacionalna tima

Belgrade Business International Case Competition: Izabrana tri pobednička internacionalna tima

U nedelju, 7. aprila 2013. godine, zvanično je završeno prvo globalno studentsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja u Jugoistočnoj Evropi – Belgrade Business International Case Competition (BBICC). Od 12 internacionalnih timova treće mesto pripalo je “Simon Frayser”, univerzitetu iz Vankuvera, drugo “Thammasat Univerzitetu” sa Tajlanda, a kao najbolji tim proglašen je “Nacionalni Univerzitet Singapur”.

Dva kruga prezentacija posmatrali su studenti celog Beogradskog Univerziteta, nastavno osoblje Fakulteta organizacionih nauka, top menadžment vodećih kompanija na srpskom tržištu, kao i organizacioni tim BBICC-a. Ukupno 48 studenata iz celog sveta imalo je priliku da predstavi svoja rešenja. Takmičari su imali na raspolaganju 30 sati da reše studiju slučaja i 20 minuta da dva puta predstave svoja rešenja pred kompetentnim žirijem, koji čine lideri vodećih kompanija iz Srbije.

Jedan od glavnih ciljeva jedne ovakve manifestacije je da postane raskrsnica različitih kultura i inovativnih ideja, gde su fer igra i visok nivo profesionalizma ono što je zagarantovano. Razvoj najboljih studenata iz celog sveta, razmena ideja, sticanje novih poznanstava, znanja i veština samo su neke od prednosti ovog događaja. Učesnici su za vreme BBICC-a imali na raspolaganju šest dana da se upoznaju ne samo sa Beogradom i njegovom istorijom, već i sa srpskim jezikom, muzikom, običajima i kulturom.

National University of Singapore Belgrade Business International Case Competition: Izabrana tri pobednička internacionalna tima

Ukupno 48 studenata iz celog sveta imalo je priliku da predstavi svoja rešenja

Fakultet organizacionih nauka je jedan od savremenije organizovanih fakulteta u regionu. U uslovima intenzivnih promena, FON je postao vodeća i referentna nastavno-naučna institucija u oblasti informacionih sistema i tehnologija i menadžmenta i organizacije. FON je dobio priliku da sa Centrom za promociju nauke, kao suorganizatorom, organizuje Belgrade Business International Case Competition 2013 (BBICC 2013) – prvo globalno studentsko takmičenje prestižnog karaktera u rešavanju studije slučaja u Jugoistočnoj Evropi – na osnovu rezultata koje su ostvarili njegovi studenti u proteklom periodu.

Editors choice