Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Belgrade Business International Case Competition: Studenti u ulozi konsultanata

Belgrade Business International Case Competition: Studenti u ulozi konsultanata

Belgrade Business International Case Competition 2013 (BBICC 2013) je prvo globalno studentsko takmičenje prestižnog karaktera u rešavanju studije slučaja koje će se održati u Beogradu. Predstavlja jedinstvenu priliku za internacionalne fakultete da učestvuju u prvom istočnoevropskom takmičenju u rešavanju studije slučaja. BBICC će biti održano na proleće, u periodu od drugog do sedmog aprila 2013. godine. Imaćemo tu čast da ugostimo 12 timova iz raznih zemalja sveta. Prema tome, naš cilj je da postanemo raskrsnica najrazličitijih kultura i inovativnih ideja, a ipak – fer igra i visok nivo profesionalizma su ono što je zagarantovano.

BBICC organizuje Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Centrom za promociju nauke kao su-organizatorom. Prilika da organizuje ovako prestižan događaj je pružena FON-u, na osnovu vrhunskih rezultata koje su ostvarili njegovi studenti u proteklom periodu. Naime, samo tokom ove godine, studenti FON-a su bili prvi u Evropi i drugi na svetu.

557679 127823397368802 578661348 n Belgrade Business International Case Competition: Studenti u ulozi konsultanata

Jedinstvena prilika za internacionalne fakultete da učestvuju u prvom istočnoevropskom takmičenju u rešavanju studije slučaja

Studija slučaja je analiza poslovne situacije zasnovane na poslovanju stvarne ili izmišljene organizacije. Popularno se naziva “case study”. Cilj analize studije slučaja je da se student koji analizira slučaj stavi u položaj menadžera koji treba da reši neki poslovni problem. Dakle, analiza studije slučaja je analiza situacije u organizaciji i davanje preporuka za prevazilaženje problema. Case Study Centar na FON-u postoji kao posebna funkcionalna jedinica i sebi je postavila za cilj da upozna o konceptu studije slučaja, ne samo studente FON-a, već i studente celog Beogradskog univerziteta koji su, u stvari, budući uspešni poslovni ljudi.

Sve dodatne informacije mogu se naći na sajtu.

Editors choice