Dokaz da srpska rock scena ne oskudeva sa kvalitetnim bendovima jeste Belgrade Demo Fest Live, manifestacija koja je na jednom mestu okupila sve najbolje demo bendove iz Srbije različitih žanrovskih formi.

Protekle sedmice održale su se prve dve četvrtifinalne večeri BDFL i izabrano je ukupno četiri polufinalista, a dva sastava mogu se nadati prolazu u polufinale putem baraža, jer svake večeri osim favorita publike i žirija bira se i treći sastav koji ide u takozvani baraž, a dva od svih trećeplasiranih koje izabere žiri imaće priliku da nastave takmičenje.

Kvalitet svih bendova koji su nastupili tokom prve četvrtfinalne sedmice bio je na visokom nivou, ali su se u dalji tok festivala plasirali Ućuti Pas, Centralna Aktivnost, Young Husbands i Bas i Stega.

BDFL 11 Belgrade Demo Fest Live: Završena prva, počinje druga četvrtfinalna nedelja

Kvalitet svih bendova koji su nastupili tokom prve četvrtfinalne sedmice bio je na visokom nivou

Ove nedelje nastupi se održavaju u sredu 22. maja, četvrtak 23. maja i subotu 25. maja. Raspored nastupa bendova može se ovde pogledati.

Ulaz na sve četvrtfinalne večeri je besplatan. Svi koji budu želeli da glasaju za svog favorita moći će da kupe ulaznicu i glasački listić tokom cele večeri po ceni od 200 dinara.

Editors choice