Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Belgrade Fashion Week: Dan 3

Belgrade Fashion Week: Dan 3

Treće večeri  u Belexpocentru na 28. Amstel Fashion Week-u beogradskoj publici su se predstavili  Viktorija Džemrevska, Tatjana Stanković, Aleksandra Pecić, domaći brend Bugatti kao i kompanija N fashion sa kolekcijama No excess, Staff Jeans&Co, Freesoul i N sport sa čuvenim brendom Puma.

Mlada makedonska kreatorka Viktorija Džemrevska pokazala nam je odlične modele za hladne dane. Haljine i suknje do kolena, koje prate liniju tela, ova kreatorka predlaže uz kapute i džempere od kašmira, vune i mohera, a boje koje dominiraju u kolekciji su crna, nekoliko nijansi sive i tamno ljubičasta. Tatjana Stanković  je prikazala svoju Success couture kolekciju pod nazivom „Oskar“.  Čipka, saten, svila, perle i vez su bili glavni elementi ovih elegantnih haljina. Ova takođe mlada kreatorka je za četiri meseca potpuno sama spremila svoju kolekciju ( od ideje, nacrta, preko veza i šivenja). Kolekcija Aleksandre Pecić je inspirisana baletom. Koristila je šantung svilu, pamučni i svileni saten,  kao i žičane konstrukcije. Dominiraju bež, boja starog zlata, puder roze, crvena, crna i zelena.

Be Underwear by Bugatti (Vesna Matijević) je druga revija koja je održana te večeri, a Bugatti za ovu jesen  nudi veliki izbor intimnog rublja napravljenog od najprijatnijih materijala sa odličnim modelima, kako za žene i muškarce, tako i za one najmlađe. Odlična revija, koja me je pomalo podsetila na D&G Fall 2006 RTW sa veštačkim snegom i muzikom.

N Fashion je predstavio No excess, koji predstavlja brend namenjen muškarcima gde je najviše zastupljen džins; grčki brend Staff, gde takođe dominira denim i italijanski brend Freesoul, kojim su stilisti pokazali odličnu kreativnost.

Poslednja revija je  bila u stilu osamdesetih , sa dobrom muzikom i raspoloženjem  koje se brzo prenelo na publiku. Pumina kolekcija „Sport fashion“ nastala je u saradnji sa kreatorima kao što su  Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro i Sergio Rossi.  Stare modele su unapredili, a jarke boje su i ovoga puta bile zastupljene, napravljen je odličan balans između dnevne i sportske garderobe.

fotografije: www.belgradefashionweek.com


Vanja Milićević voli modu, ponekad i preteruje u toj ljubavi, uživa dok šeta radnjama, kad otkriva nove dizajnere, modne trikove i stilove! Njen moto: ” Fashion fades, only style remains the same.”

Editors choice