Belgrade Venture Forum je najveći preduzetnički forum u Srbiji kreiran da poboljša pristup finansiranju, podigne svest i unapredi pripreme za prihvatanje investicije, da podstakne razvoj preduzetništva i omogući povezivanje između regionalnih kompanija i zainteresovanih strana. Belgrade Venture Forum je jedinstveno internacionalno okupljanje investitora, preduzetnika i eksperata iz celog sveta.

nadja jokanovic Belgrade Venture Forum

Nađa Jokanović - Co-founder & CMO Wannabe-a biće moderator panela "Women in startups" 19. novembra

Belgrade Venture forum se održava 19. i 20. novembra 2013.godine, u Hotelu “Metropol” u Beogradu, a učesnike, govornike i detalje možete pogledati na zvaničnom sajtu događaja www.belgradeventureforum.org.

Za preduzetnike, startape i kompanije u razvoju, Belgrade Venture Forum pruža priliku da predstave svoj poslovni projekat direktno investitorima. Investitori koji će biti prisutni na Forumu sastoji se od predstavnika venture capital i private equity kompanija, poslovnih anđela i vrhunskih investicionih savetnika.

nadja jokanovic1 Belgrade Venture Forum

Najviše investicionih prilika će biti iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, life science (bio-medicine, bio-tek, zdravlje, farmacija i medicinski uređaji), kao i obnovljivih energija, energetske efikasnosti i zelenih koncepata

Uslovi za prijavu

Da pružate inovativne proizvode ili usluge;
Da je u privatnom vlasništvu, uključujući i privatna lica i kompanije koje već imaju podršku investitora
Da ne kršite patentna prava odnosno intelektualnu svojinu.

Editors choice