Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Beograd ponovo domaćin turnira EuroBelgrade!

Beograd ponovo domaćin turnira EuroBelgrade!

U četvrtak, 10. oktobra, na Fakultetu organizacionih nauka, svečano je otvoren turnir EuroBelgrade 2013. Jedinstvenu priliku da se takmiče u raznim sportovima, ali i da se zabave i nauče više o Srbiji i njenoj kulturi, iskoristilo je preko 500 studenata iz čitave Evrope, koji su se, sada već tradicionalno, okupili u Beogradu. Glavni organizatori događaja su i ovog puta Fakultet organizacionih nauka i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja.

Svečano otvaranje posetila je i pomoćnica ministra za omladinu Snežana Klašnja, koja je istakla da Ministarstvo omladine i sporta prepoznaje značaj omladinskog aktivizma, umrežavanja i aktivne međunarodne saradnje mladih, i poželela takmičarima da ovaj događaj koji povezuje mlade i sport protekne u znaku fer-pleja i lepog druženja.

Učesnici će se između 10. i 14. oktobra takmičiti u šest sportskh disciplina: futsalu, košarci, odbojci, rukometu, vaterpolu i cheerleading-u. Sve utakmice će se održavati u objektima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, na bazenu Tašmajdan, u salama Republičkog zavoda za sport i hali “Žarkovo” u Košutnjaku.

Otvaranje 1 Beograd ponovo domaćin turnira EuroBelgrade!

Beograd ponovo domaćin turnira EuroBelgrade!

Pored sportskog dela turnira, za studente će biti organizovano mnoštvo vansportskih aktivnosti. Kroz aktivnosti Party Pack-a, svi oni studenti koji nisu toliko sportski orijentisani, moći će da upoznaju naš grad i njegove znamenitosti na sasvim drugačiji način.

Značaj turnira, pored brojnih naturalnih sponzora, kao što su Samsung, Red Bull, Chips Way, Grand kafa, KBC net, Beogradska Industrija Piva i Turistička organizacija Srbije, prepoznali su i Univerzitet u Beogradu, Kancelarija za mlade gradske uprave grada Beograda, Krovna organizacija Srbije, Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Beograda.

Detaljan raspored, kao i rezultate utakmica ovogodišnjeg turnira možete pratiti na našem zvaničnom sajtu.

Editors choice