Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Beograd zove!

Beograd zove!

Beograd će između 27. i 29. juna biti domaćin muzičkim zvezdama koje će u okviru novog festivala “Belgrade Calling” nastupiti na Ušću. Karte za jedno od boljih i većih muzičkih osveženja grada Beograda puštene su u prodaju juče, devetog aprila. Svoje mesto u redovima festivala možete obezbediti uz pomoć jednodnevnih, dvodnevnih ili trodnevnih karata putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com, ali i direktnom kupovinom širom Srbije i regiona.

1. BG Calling Beograd zove!

Koji će to bend biti gost iznenađenja najavljen za prvi dan ovog novog muzičkog festivala?

Karte za prvi dan kada će nastupiti pevačica Džesi Džej (Jessie J), grupe Orbital, Public Enemy i S.A.R.S, kao i Example, trenutno koštaju 3,490 dinara. Drugog dana nastupa legenda metala Ozi Ozborn (Ozzy Osbourne) u pratnji nekadašenjeg člana grupe Guns N’ Roses, Sleša (Slash), grupa The Cult i norveški Satyricon. U zavisnosti od sektora u kojem želite da budete cene karata se kreću od 2,990 do 4,500 dinara. Poslednjeg dana festivala svoje obožavatelje okupiće grupe Faith No More, Public Image Ltd, Sisters of Mercy, The Darkness, Ugly Kid Joe, kao i momci iz britanskog benda The Horrors. Cena ulaznica za 29. jun je 3,990 dinara.

Za više informacija o kartama i specijalnim ponudama (paket akcija!) posetite sajt festivala “Belgrade Calling ili njihovu stranicu na društvenoj mreži Facebook.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice