Iako se tek nedavno ostvarila u ulozi mame i na svet donela preslatku devojčicu, Bijonse (Beyoncé) već razmišlja o novim poslovnim poduhvatima, te počinje sa radom na dva nova projekta.

Beyonce slika 1 Beyoncé nastavlja sa radom

Srećna je i spremna za nove uspehe

Naime, pevačica je započela razgovore o novom materijalu sa muzičkim producentom Rajanom Tederom (Ryan Tedder). Ovaj uspešni producent napisao je jedan od njenih najvećih hitova, pesmu “Halo”, tako da se od njihove saradnje može očekivati samo najbolje. Izlazak novog albuma predviđen je za 2013. godinu.

Drugi najavljeni projekat još uvek nije poznat, ali pretpostavlja se da je reč o muzici za film “Zvezda je rođena” (A Star Is Born), koji će režirati legendarni Klint Istvud (Clint Eastwood). Ovo će biti četvrta verzija tog kultnog filma, čije je snimanje odloženo krajem prošle godine, upravo zbog novopečene mame.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice