Pepsi limenke u narednom periodu krasiće lik popularne pevačice Bijonse (Beyoncé). Nakon što je potvrdila da će nastupiti na čuvenom Super Bowl-u, kompanija Pepsi postavila ju je za svoje novo zaštitno lice. Kako navode američki mediji, Bijonse će za tu reklamu dobiti čak 50 miliona dolara. Takođe će Pepsi sponzorisati njene buduće kreativne projekte, kao i snimanje petog studijskog albuma.

Slika 1 Pepsi Beyoncé novo zaštitno lice kompanije Pepsi

Bijonse novo zaštitno lice kompanije Pepsi

Ograničeni broj limenki sa njenim likom pojaviće se u prodaji početkom marta naredne godine. Povodom tog projekta Kvin Bi (Queen B) izjavila je da Pepsi prihvata kreativnost i razume način na koji izvođači evoluiraju, kao i da će joj taj ugovor doneti kreativnu slobodu.

Kada je reč o samom nastupu na Super Bowl-u, producent The Game prošle nedelje potvrdio je da će Bi izvesti najnoviju pesmu.

Izvor fotografije: nytimes.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice