Nekoliko dana unazad internetom je osvanula vest o dolasku svetske zvezde Bijonse (Beyoncé) u srpsku prestonicu. Naime, njen menadžer dogovorio je da pevačica u julu sledeće godine nastupi u Kombank Areni. Kako Bijonse još uvek nije objavila datume svoje turneje, tačan dan njenog dolaska u Beograd još uvek nije poznat.

Slika 128 Beyoncé stiže u Beograd

Queen B na jednom od svojih nastupa

Bijonse Nouls (Beyoncé  Knowles) jedna je od najpopularnijih svetskih r’n’b pevačica koja je muzikom počela da se bavi još u ranom detinjstvu. Krajem devedesetih godina stekla je slavu kao članica grupe Destiny’s Child. Njen prvi studijski album izašao je 2003. godine pod nazivom “Dangerously In Love”, a samo godinu dana kasnije osvojio je čak pet Gremi nagrada. Do danas, Queen B se može pohvaliti sa ukupno četiri albuma, 35 singlova, velikim brojem nagrada i neverovatno posećenim koncertima.

Kada je reč o dolasku američke pevačice u Beograd, postoji jedna glasina za koju bi većina nas volela da nije istinita. Naime, Bijonse je pre tri godine trebala da održi koncert u srpskoj prestonici, međutm, jedan folk pevač zauzeo joj je termin i tako onemogućio njeno gostovanje.

Dok sa nestrpljenjem isčekujete objavljivanje zvaničnog datuma ovog događaja, uživajte u jednom od njenih mnogobrojnih live nastupa.

Izvor fotografije: wallpapersdb.org


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice