Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme!

Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme!

Izgled kože je najvećim delom rezultat nege koju joj posvećujemo i predstavlja odraz našeg odnosa prema sebi tokom godina. Koža se menja u svakom životnom dobu, a proces starenja nije uzrokovan jednim faktorom, već kombinacijom unutrašnjih i spoljašnjih. Neki od tih faktora su neizbežni i ne mogu se promeniti. Naša biološka starost određuje strukturne promene u koži i efikasnost ćelijskih funkcija usporavaju sa svakom godinom koja prođe. Kao posledica, dolazi do istanjivanja veza između derma i epiderma i smanjene međućelijske razmene hranljivih materija u epidermu. Bore su obično prvi vidljiv znak ovih posledica. Kada je narušena struktura kože, postaje vidljiv i gubitak gustine. To je često propraćeno umornijim izgledom kože i njenom istanjenošću. Dobar izbor nege kože je izuzetno važan deo pristupa tretiranju znakova starenja.

Burra 4 Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme!

Zahvaljujući inovativnim i efikasnim sastojcima, BURЯA personal skin expert kolekcija predstavlja idealan tretman dubinske nege i regeneracije kože i kao takva zadovoljava visoke kozmetičke standarde. Formulisana je na bazi kompleksa peptida, koji u odnosu na druge aktivne sastojke, deluju gotovo trenutno na kožu sa dugoročnim i vidljivim rezultatima. Stimulišući metaboličke procese u koži i sintezu ključnih komponenti epidermisa, ojačavaju strukturu vezivnog tkiva dajući koži jedrost i čvrstinu. Caprooyl Tetrapeptide, biomimetički peptide efikasno utiče na smanjenje finih linija i bora na koži lica. Najbolji rezultati se postižu istovremenom upotrebom sva tri proizvoda za negu lica iz kolekcije BURЯA čime se sinergistički efekat aktivnih sastojaka pojačava.

Burra 3 Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme!

Uz Burra dnevni krem, noćni krem i krem za aktivnu negu oko očiju, pravi je trenutak da svojoj koži posvetite posebnu pažnju i podarite joj vrhunsku negu!

Burra 1 Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme! Burra 2 Bez dileme, BURЯA zaustavlja vreme!

Probajte i ostale BURЯA personal skin expert proizvode za negu lica i tela!

 

Editors choice