Uvek stilizovana i besprekorno odevena, Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) uživa u kreiranju sopstvene modne linije kupaćih kostima, pa je tako jedan od modela ponosno nosila šetajući plažom, koji ističe sve njene obline i privlači pažnju zanimljivim krojem, bojom i detaljima. Model bikinija je iz Beach Bunny Swimwear linije, Sailor Chick kolekcija.

slika 151 Bikini stil: Kourtney Kardashian

Kupaći iz Sailor Chick kolekcije

Plava i bela boja se smenjuju u prugama, a zlatni ukrasi ga čine autentičnijim. Sama Kortni je ovaj model i dizajn opisala kao lep i stilizovan, ali nadasve, udoban i praktičan. Ako ste ljubitelj mornarskog dezena i dopada vam se model kakav nosi Kortni, potražite sličan u nekoj radnji, ili pak, možete naručiti baš ovakav bikini preko interneta. I bacite sidro.

slika 231 Bikini stil: Kourtney Kardashian

Bikini ne mora biti jednobojan i jednostavan – odvažite se da eksperimentišete

Kourtney Kardashian Wearing Hot Bikini In Mexico 02 Bikini stil: Kourtney Kardashian

Trudnica u bikiniju

Izvor fotografija: instyle.com


Tamara Ognjanović, pronicljivi idealista u večnom sukobu sa razumom, jer njenim strastvenim duhom gospodare emocije. Zaljubljenik u muziku i ritam, prezire patetiku, fine muškarce i surove racionaliste. Nikada se neće odreći tri stvari u životu: svoje plave kose, ljubavi prema Britney Spears i najjačeg sedativa – serije “Prijatelji”.

Editors choice