1/2

BIOPTRON je dobitnik prve nagrade za najbolji antiejdžing aparat na drugom Evropskom kongresu estetske i antiejdžing medicine AMEC 2014, održanom u Parizu krajem oktobra.

Nakon uspeha Prvog evropskog kongresa antiejdžing medicine prošle godine, AMEC 2014 bio je još uspešniji. AMEC 2014 je nastao s idejom da se izađe u susret potrebama za većim globalnim događajem u oblasti estetske i antiejdžing medicine na nivou Evrope. Kongres je baziran na pristupu koji obuhvata više specijalnosti u praksi estetske medicine, kao i na multidisciplinarnoj kombinaciji preventivne i antiejdžing medicine.

Bioptron 1 Da li znate ko je dobitnik prve nagrade za najbolji antiejdžing aparat?

BIOPTRON svetlosna terapija na Evropskom kongresu za antiejdžing AMEC Pariz

Lider u  oblasti antiejdžinga,  BIOPTRON svetlosna terapija, dobitnik je prve nagrade za najbolji antiejdžing aparat na Drugom evropskom kongresu estetske i antiejdžing medicine AMEC 2014, održanom u Parizu krajem oktobra.

Dr Sanja Vranic, medicinski direktor kompanije BIOPTRON AG, pri dodeli ovog prestižnog priznanja ZEPTER-u i BIOPTRON-u istakla je: „I pored dugogodišnjeg iskustva i dokazane efikasnosti BIOPTRON svetlosti u terapiji i prevenciji, BIOPTRON je još jedanput  pokazao snagu svetlosti, ovoga puta za antiеjdžing i lepotu – nagradom OSCAR za najefikasniji medicinski uređaj za antiejdžing i lepotu na svetskom tržistu!”

Bioptron 2 Da li znate ko je dobitnik prve nagrade za najbolji antiejdžing aparat?

Dodela nagrada – AMEC Pariz

Editors choice