Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Black ‘n’ Easy Fashion Week: 37. Beogradska nedelja mode

Black ‘n’ Easy Fashion Week: 37. Beogradska nedelja mode

U periodu od 20. do 29. aprila biće održana 37. po redu Beogradska nedelja mode pod novim zvaničnim nazivom Black ‘n’ Easy Fashion Week.

Okupljajući najznačajnije činioce domaće autorske mode, tokom prethodnih 19 godina, ovaj projekat uspeo je da poveže domaću modnu scenu sa tržištima u okruženju i vodećim centrima mode u svetu. Možda najslikovitije razvojni put ovog projekta prikazuje činjenica da su u vreme prvog Fashion Week-a u Beogradu postojale samo dve radnje nezavisnih dizajnera, a sad ih ima oko 50. Većina tih dizajnera su svoje karijere počinjali i razvijali koristeći različite povoljnosti i kapacitete koje odlikuju ovaj projekat.

Black n Easy Fashion Week Black n Easy Fashion Week: 37. Beogradska nedelja mode

Revije autorske mode ostaju okosnica Black ‘n’ Easy Fashion Week-a, ali i učešće komercijalnih brendova od nesumnjivog je značaja za razvitak celokupne modne produkcije i (re)definisanje mode kao važne privredne grane. U socijalnom okruženju koje, u finansijskom i produkcionom aspektu, ne pomaže dovoljno modno stvaralaštvo kao deo kreativne industrije, Belgrade Fashion Week godinama ulaže napor da pruži redovnu podršku samostalnim umetnicima i mladim, još neafirmisanim, dizajnerima.

Svoj rejting, jačanje, ali i opravdanje postojanja, Black ‘n’ Easy Fashion Week postiže, ne samo kroz modno stvaralaštvo, već i izlazeći iz ovog osnovnog polja delovanja u sfere koje nemaju uvek vezu samo sa odevnim. Modne vinjete, saradnja sa Etnografskim muzejom, edukativni programi i raznovrsne umetničke izložbe kao stalni deo programa Black ‘n’ Easy Fashion Week-a daće i ovoga puta priliku modnoj ideji da zaživi u više umetničkoj egzistenciji.

Crowne Plaza, Metropol Palace, Galerija Štab i Etnografski muzej samo su neke od atraktivnih lokacija na kojima će se desiti program 37. Nedelje mode.

Nova Grand kafa Black ‘n’ Easy je potpuno u trendu. To je najnovija kategorija kafe, prava turska kafa koja se priprema na instant način! Oba brenda i Fashion Week i Black ‘n’ Easy su posvećena uživanju i ljubavi prema lepom, ali uz očuvanje pravih vrednosti i visokih standarda. Zajedno smo posvećeni mladim generacijama i svima koji žele da budu moderni, praktični, opušteni i da uživaju u lepim modnim kreacijama i trenucima.

 

Editors choice