Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Bliži se novi album grupe The Killers

Bliži se novi album grupe The Killers

Grupa The Killers je nakon pauze od poslednjeg ostvarenja “Day and Age”, izdatog 2008. godine, i eksperimentalnih solističkih projekata odlučila da svoje obožavaoce obraduje četvrtim studijskim albumom. U intervjuu za muzički časopis “Rolling Stone” pevač grupe, Brendon Flauers (Brandon Flowers), potvrdio je naslov ostvarenja koje nas očekuje na jesen ove godine – album će se, kako se među obožavaocima i šuškalo, zvati “Battle Born”.

01. The Killers 2 Bliži se novi album grupe The Killers

Bubnjar grupe Roni Vanuči izajvio je da je ovo njihov, kako se kaže, četvrti – najteži album, kao i da će se truditi da ispune očekivanja obožavalaca, koja su sasvim sigurno velika

“Battle Born” je ujedno i ime muzičkog studija u vlasništvu grupe The Killers u Las Vegasu, ali i nadimak njihove rodne države, Nevade.

Na četvrtom albumu benda The Killers naći će se pesme “Heart of a Girl”, “Flesh and Bone”, “Carry Me Home” i “Runaways”. Sastav iz Las Vegasa će po proverenom receptu opet sarađivati sa poznatim producentom Stjuartom Prajsom (Stuart Price).

U iščekivanju novog materijala pogledajte video sa njihovog poslednjeg albuma, čiji je režiser Entoni Mendler (Anthony Mandler), čovek koji stoji iza velikog broja Rijaninih (Rihanna) spotova.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice