Tajna stila svake žene je u sposobnosti da odabere pravi aksesoar, kojim će uspeti da napravi obrt u svojoj modnoj kombinaciji. Bilo da su u pitanju torbice, nakit ili šnale za kosu, samo smeli i originalni aksesoari ostavljaju utisak o vašem stilu.

Poigrajte se zanimljivim aksesoarima za kosu i postignite lepršavi, boemski izgled kojim ćete definitivno privući pažnju.

Kopča za niski konjski rep

kopca za rep Boho aksesoari za kosu

Niski konjski rep je svevremenski izbor, ako želite da vam frizura izgleda neobavezno, ali trendi. Zakačite ga kopčom u zlatnoj nijansi i daćete svojoj kosi veoma šik fajnal-tač.

Lančana gumica za kosu

lanci na kosi Boho aksesoari za kosu

Zlatni lanci u kosi su pravi hit sezone, i nose ih mnoge poznate ličnosti. Radi se o dekoratovnim šnalama za kosu, za kojih vise lančići i padaju zajedno sa kosom.

Traka za kosu inspirisana sedamdesetim

hipi traka Boho aksesoari za kosu

Ukoliko želite da vašem stilu dodate hipi notu, nećete pogrešiti sa ovom veoma popularnom boemskom trakom za kosu koja se neobavezno stavlja preko kose.

Predimenzionirana mašna za kosu

masna za kosu Boho aksesoari za kosu

Mašna na kosi nas tako podseća na detinjstvo. Uz nove modne trendove, lako možete sačuvati dete u sebi, samo odaberite pravu boju, ili ako baš volite da rizikujete, print.

Turban

turban Boho aksesoari za kosu

Rijana je prigrlila ovaj smeli aksesoar, često je viđen i u kući Kardašijanovih, a uz malo hrabrosti i umešnosti u kombinovanju, ovaj turban može ukrasiti i vašu odevnu kombinaciju.

Jasna Stanić

 

 

Editors choice