Brend intimnog rublja Bonatti priključio se obeležavanju meseca oktobra, Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke. Članice udruženja borbe protiv raka dojke ”Budimo Zajedno” 30. oktobra od 17 do19h u Bonatti radnji na Trgu Nikole Pašića br. 1 deliće savete o prevenciji ove bolesti i pružati podršku svim damama.

Bonatti Camilla Bonatti podrška ružičastom oktobru

Ova humanitarna inicijativa okupiće i mnoge prijatelje Bonatti kuće, javne ličnosti i medije koji takođe žele da pruže svoju podršku. Sa željom da podseti sve dame na važnost brige o svom zdravlju i telu, Bonatti je na isti dan 30. oktobra pripremio i specijalan popust od 20% na Eleonora i Norma brushaltere, pogodne i udobne i za dame koje se bore sa ovom bolešću.

Bonatti Eleonora Bonatti podrška ružičastom oktobru

Nošenje adekvatnog modela i odgovarajuće veličine brushaltera imperativ je za očuvanje zdravlja dojki. Preporuka je da se pre svake kupovine brushalter proba kako bi se proverilo da li su veličina i obim grudi ostali isti.  Deo od prodaje Bonatti će donirati udruženju ”Budimo Zajedno”.

Bonatti Tiziana Bonatti podrška ružičastom oktobru

Vidimo se 30. oktobra u vama najbližoj Bonatti radnji gde vas očekuju specijalni popusti, a ako se nalazite u Beogradu vidimo se na Trgu Nikole Pašića br. 1!

Bonatti oktobar borba protiv raka dojke Bonatti podrška ružičastom oktobru

Editors choice