Bonatti podrška ružičastom oktobru

Bonatti podrška ružičastom oktobru

Brend intimnog rublja Bonatti priključio se obeležavanju meseca oktobra, Međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke. Članice udruženja borbe protiv raka dojke ”Budimo Zajedno” 30. oktobra od 17 do19h u Bonatti radnji na Trgu Nikole Pašića br. 1 deliće savete o prevenciji ove bolesti i pružati podršku svim damama.

Bonatti Camilla Bonatti podrška ružičastom oktobru

Ova humanitarna inicijativa okupiće i mnoge prijatelje Bonatti kuće, javne ličnosti i medije koji takođe žele da pruže svoju podršku. Sa željom da podseti sve dame na važnost brige o svom zdravlju i telu, Bonatti je na isti dan 30. oktobra pripremio i specijalan popust od 20% na Eleonora i Norma brushaltere, pogodne i udobne i za dame koje se bore sa ovom bolešću.

Bonatti Eleonora Bonatti podrška ružičastom oktobru

Nošenje adekvatnog modela i odgovarajuće veličine brushaltera imperativ je za očuvanje zdravlja dojki. Preporuka je da se pre svake kupovine brushalter proba kako bi se proverilo da li su veličina i obim grudi ostali isti.  Deo od prodaje Bonatti će donirati udruženju ”Budimo Zajedno”.

Bonatti Tiziana Bonatti podrška ružičastom oktobru

Vidimo se 30. oktobra u vama najbližoj Bonatti radnji gde vas očekuju specijalni popusti, a ako se nalazite u Beogradu vidimo se na Trgu Nikole Pašića br. 1!

Bonatti oktobar borba protiv raka dojke Bonatti podrška ružičastom oktobru