Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku

BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku

1/2

Uspešni dogovori se najbolje sklapaju na poslovnom ručku. To je savršena prilika da napustite kancelariju, razgovarate sa poslovnim partnerom na “neutralnoj” teritoriji, ali i imate priliku da malo popričate i uživate u dobrom jelu.

Međutim, kako biti uspešna poslovna žena nikako ne isključuje i priliku da budete doterana elegantna dama, slobodno možete da se poigrate sa svojom odevnom kombinacijom.

Obucite usku suknju dužine preko kolena koja ima modernu mrežicu preko krem postave. U suknju upašite belu košulju sa karnerom i ceo izgled upotpunite mantilom u bež boji.

Svakoj ženi od stila na ruci mora da se nađe Michael Kors sat u zlatnoj boji. Za ovu priliku idealan je ovakav model koji je upotpunjen detaljima u boji ćilibara, a njega, kao i pregršt drugih modela možete naći u BPM Watches radnjama, kao i zanimljiv nakit poput ovoga koji dodatno ističe ženstvenost.

3 BPM modni predlog Wannabe magazine 2 BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku 3 BPM modni predlog Wannabe magazine 3 BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku 3 BPM modni predlog Wannabe magazine 9 BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku 3 BPM modni predlog Wannabe magazine 11 BPM Watches modni predlog: Elegantna na poslovnom ručku

Editors choice