5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Braća i sestre koje obožavamo (2. deo)

Braća i sestre koje obožavamo (2. deo)

Talentovani, mladi, lepi, uspešni – pa još braća i sestre! Prethodni put sam navela četiri para slavnih za koje prvenstveno nisam znala da su braća i sestre, ili sam negde načula. Ovde navodim još četiri. U svakom slučaju, ima ih još, ali je ovo moja lista. I nadam se da će vam i ovog puta biti jednako interesantna kao prethodnog!

5. Braća Vilson (Wilson)

Morate da volite ovu dvojicu braće koja vas uvek slatko nasmeju! Sigurna sam da do sada svi znate za Ovena (Owen) i Luka (Luke) Vilsona. Ova dvojica južnjaka su čak jedno vreme bili u vezama sa holivudskim lepoticama, Luk sa Dru Barimor (Drew Barrymore) i Oven sa Kejt Hadson (Kate Hudson). Dodatni plus je to što njih dvojica tumače uloge u nekim od mojih omiljenih filmova poput “Pravna plavuša” (Legally Blonde), “Marli i ja” (Marley and Me), “Stara škola” (Old School) i “Lovci na deveruše” (Wedding Crashers)!

Pročitaj tekst – Šest poznatih devojaka koje obožavamo

slika 54 Braća i sestre koje obožavamo (2. deo)

Morate da volite ovu dvojicu braće koja vas uvek slatko nasmeju

6. Braća Maden (Madden)

Ako vas više privlače pank/rok tipovi, Maden braća su po vašem ukusu. Džoel (Joel) Maden je frontmen muzičkog sastava Gud Šarlot (Good Charlotte), dok je Bendži (Benji) Maden gitarista. Nažalost moramo da vas izvestimo da je Džoel srećno oženjen sa Nikol Riči (Nicole Richie), ali njegov brat Bendži je još uvek dostupan!

slika 64 Braća i sestre koje obožavamo (2. deo)

Ako vas privlače pank/rok tipovi, Maden braća su po vašem ukusu

7. Sestre Mara (Mara)

Sestre Mara možda nisu toliko poznate kao ostala imena sa ove liste, ali one dobijaju sve više publiciteta! Možda prepoznajete Runi (Rooney) iz filmova poput “Društvena mreža” (The Social Network) i “Muškarci koji mrze žene” (The Girl With The Dragon Tattoo), dok se njena starija sestra pojavljuje u vodećim ulogama prve sezone “Američke horor priče” (American Horror Story) i “Kuća od karata” (House of Cards). Obe devojke su prelepe i jedva čekam da vidim šta nam to novo spremaju!

slika 74 Braća i sestre koje obožavamo (2. deo)

Sestre Mara možda nisu toliko poznate kao ostala imena sa ove liste

8. Sestre Fening (Fanning)

Još uvek se sećam vremena kada su ove dve platinaste plavuše bile tek male devojčice! Sada se čini kao da su porasle preko noći! Dakota Fening (Dakota Fanning) sada ima 19 godina, a njena mlađa sestra El (Elle) ima 15. Dakota je bez sumnje mnogo poznatija, ali i El izgrađuje svoje ime glumeći u filmovima poput “Super osam” (Super 8), “Devetke” (The Nines), “Kupili smo zoološki vrt” (We Bought A Zoo). Imaju nešto u sebi čemu jednostavno ne mogu da odolim!

slika 82 Braća i sestre koje obožavamo (2. deo)

Dakota je mnogo poznatija, ali i El izgrađuje svoje ime

Sigurno postoji još dosta poznatih braće i sestara za koje još možda nisam ni čula a mogli bi biti na ovom spisku. Tu vi nastupate! Koje su vaše omiljene zvezde a da su braća i sestre!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice