Britni Spirs (Britney Spears) nalazi se pod posebnim režimom kao osoba kojoj je sudski određen staratelj usled smanjene uračunjivosti. U prevodu, usled sloma koji je pretrpela smanjena joj je poslovna sposobnost da sama donosi odluke i raspolaže imovinom. Na stranu to što bi trebalo da je na oporavku, a ne na televiziji, Britni je posle početnih nevolja postala dobar sudija serije “American X Factor”.

Brit Britney je i dalje pod starateljstvom

I dalje nedovoljno uračunljiva

Posle turneje išla je na sud da razgovara sa sudijom Revom Gec (Reva Goetz). Organ vlasti je zaključio da je Britni opravdala poverenje koje joj je pruženo kad je dobila dopuštenje da bude deo šou-biznisa. Ipak, izgleda da se, smatra sudija, stanje nije popravilo u dovoljnoj meri, te je sasvim izvesno da se režim starateljstva neće menjati, bar ne do kraja ove godine.

Izvor fotografija: Popcrush


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice