Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Britney Spears za “V” magazine

Britney Spears za “V” magazine

britney spears2 Britney Spears za V magazine

Pop princeza Britni Spirs (Britney Spears) krasi naslovnu stranu prolećnog izdanja “V” magazina. Fotografije potpisuje Mario Testino (Mario Testino). U ovom editorijalu pop zvezda nosi kreacije koje potpisuju D&G, Tom Ford, Valentino, Givenchy, Ralph Lauren i Salvatore Ferragamo, a stilista je Panos Japanis (Panos Yiapanis).

U intervjuu Britni je govorila o najtežim momentima u svom životu i svojoj karijeri, u kojim stvarima je pronalazila veru kada joj je bilo najteže i o svom novom albumu. Istakla je da nema ništa protiv toga da bude potpuno posvećena porodici, ali njena prva ljubav je muzika i scena i fanovi širom sveta bi joj mnogo nedostajali. Uopšte joj ne nedostaju paparaci i to da je 24 sata pod budnim okom javnosti. Kako je postala majka i supruga smatra da sve više gubi privatnost. U intervjuu govori i kako obožava da kuva za svoje mališane. Pravi povratak na muzičku scenu rezervisan je za 29. mart i album “Femme Fatale”. Britni ga opisuje kao pravu dance ploču čija će muzika terati ljude na ples.

britneysprearsvmagazine2 Britney Spears za V magazine britney spears7 Britney Spears za V magazine britney spears6 Britney Spears za V magazine britney spears4 Britney Spears za V magazine
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan najnovijim beauty trendovima i neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice