Magazin “Vogue Brazil Brides” je angažovao fotografa Renama Kristofoletija (Renam Christofoletti) da napravi nesvakidašnji editorijal inspirisan donjim vešom za najvažniji dan u životu svake dame. Činjenicu da je u ovako važnoj prilici bitan svaki detalj potvrđuju i ove fotografije. U zavodljivim modelima, ispred objektiva, pozirala je Bruna Erhard (Bruna Erhardt). Ova dvadesettrogodišnja manekenka je rođena u Santa Katarini, u Brazilu. Do sada se više puta nalazila na naslovnicama brazilskog izdanja “Vogue” magazina. Međutim, kako i sama kaže, ovo snimanje za editorijal “The Bedroom Bride” je bilo nesvakidašnje iskustvo. Nijanse bele i zlatne su vešto uparile Rakel Lajonel (Raquel Lionel) i kreativna direktorka Danijela Podis (Daniela Paudice). Stilistkinje su odabrale i moderne bidermajere, dugački veo prošaran čipkom, bele rukavice, kao i neizbežne cvetne detalje. Za pletenice u kosi i šminku je bio zadužen Rikardo Dosanjos (Ricardo Dos Anjos). Izaberite komad koji vam se najviše dopada.

bruna7 Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna6 picnik Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna5 picnik Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna4 picnik Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna3 Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna2 picnik Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice