Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Bruna Erhardt za “Vogue Brazil Brides”

Bruna Erhardt za “Vogue Brazil Brides”

Magazin “Vogue Brazil Brides” je angažovao fotografa Renama Kristofoletija (Renam Christofoletti) da napravi nesvakidašnji editorijal inspirisan donjim vešom za najvažniji dan u životu svake dame. Činjenicu da je u ovako važnoj prilici bitan svaki detalj potvrđuju i ove fotografije. U zavodljivim modelima, ispred objektiva, pozirala je Bruna Erhard (Bruna Erhardt). Ova dvadesettrogodišnja manekenka je rođena u Santa Katarini, u Brazilu. Do sada se više puta nalazila na naslovnicama brazilskog izdanja “Vogue” magazina. Međutim, kako i sama kaže, ovo snimanje za editorijal “The Bedroom Bride” je bilo nesvakidašnje iskustvo. Nijanse bele i zlatne su vešto uparile Rakel Lajonel (Raquel Lionel) i kreativna direktorka Danijela Podis (Daniela Paudice). Stilistkinje su odabrale i moderne bidermajere, dugački veo prošaran čipkom, bele rukavice, kao i neizbežne cvetne detalje. Za pletenice u kosi i šminku je bio zadužen Rikardo Dosanjos (Ricardo Dos Anjos). Izaberite komad koji vam se najviše dopada.

bruna7 Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna6 picnik Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna5 picnik Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna4 picnik Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna3 Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna2 picnik Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides bruna Bruna Erhardt za Vogue Brazil Brides
Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice