5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Budi i ti model na Foto-Tvitomaniji

Budi i ti model na Foto-Tvitomaniji

Tvitomanija će od 8. do 12. maja biti centar svih dešavanja na Internetu. Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama okupiće preko hiljadu učesnika u hotelu Novi Spa Hotels & Resort,  verovatno najlepšem hotelu sa pet zvezdica na hrvatskom primorju.

Učešćem na ovoj konferenciji obezbedićete sebi nova znanja i poznanstva, ali i odmor kakav zaslužujete. Svi posetioci imaće obezbeđen maksimalan ugođaj u najvećem Spa centru u Evropi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kome je smešten Novi Spa Hotels & Resort i to po fantastičnoj promotivnoj ceni! Za ukupno 100 evra možete sebi obezbediti polupansion za sve četiri večeri dok traje konferencija. Kotizacije za ovogodišnju Tvitomaniju su besplatne!

cover big1 Budi i ti model na Foto Tvitomaniji

Ne propustite!

Na ovogodišnjoj Tvitomaniji značajna pažnja posvećena je baš fotografiji! Fotografija se pokazala kao najmoćniji alat za komunikaciju na Internetu. U ogromnom broju sadržaja koji nam se svakodnevno plasira putem društvenih mreža, naša pažnja se najlakše privuče kvalitetnom i lepom slikom.

Mario Poje, poznati fotograf koji je svoju slavu stekao baš putem društvenih meža, govoriće o svom uspehu i podeliće trikove koje je naučio poslednjih godina. Jedna od tema na njegovoj foto-radionici biće i modna fotografija. Svi učesnici imaće zadatak da fotografišu modele u kreacijama modne kuće Luna.  FotoTvitomanija je takmičenje, a najbolje fotografije biće objavljene na Facebook stranici Tvitomanije. Segment o fotografiji neće zanemariti i sve popularnije servise Instagram i Pinterest.

Pozivamo sve učesnice Tvitomanije da budu modeli na ovom takmičenju. Devojke će biti fotografisane u eksterijerima i enterijerima fantatičnog odmarališta Novi Spa Hotels & Resort i dobiće adekvatne nagrade. Svoje podatke, dve fotografije  i konfekcijski broj možete poslati na foto@tvitomanija.me.

Budite i vi deo najvećeg regionalnog skupa, i pojavite se na mnogobrojnim fotografijama koje će zasigurno preplaviti sve društvene mreže sredinom maja.

Formular za prijavu i sve dodatne informacije o programu, učesnicima i organizovanom prevozu možete pronaći na sajtu www.tvitomanija.me. Prijavite se dok još ima mesta!

Editors choice