Raznovrsnost boja, ali i materijala – osnovne su karakteristike ove sezone. Najmlađi uz ovu koleciju ne izgledaju bebasto, već kao mini-verzije odraslih modela. Kolekcija je podeljena prema uzrastima i polu dece. Nema preterano detalja, sve je svedeno, jednostavnih krojeva, a jedini prepoznatljivi print je naravno Burberry šara u raznim kombinacijama boja.

Zanimljivo je koliko je deo sajta na kome je predstavljena dečija moda jedanko razrađen kao i onaj za odrasle. Ukoliko kliknete na neki od proizvoda, istovremeno dobijate veličine, boje, ali i predloge šta možete ukombinovati sa datim modelom. Neki bi rekli da ova kolekcija isuviše podseća na odrasle, mada – možda upravo ova naizgled jednostavnost jeste ono što daje veću mogućnost svakodnevnog kombinovanja.

212 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu 38 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu 48 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu 58 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu 67 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu
Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice