Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu

Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu

Raznovrsnost boja, ali i materijala – osnovne su karakteristike ove sezone. Najmlađi uz ovu koleciju ne izgledaju bebasto, već kao mini-verzije odraslih modela. Kolekcija je podeljena prema uzrastima i polu dece. Nema preterano detalja, sve je svedeno, jednostavnih krojeva, a jedini prepoznatljivi print je naravno Burberry šara u raznim kombinacijama boja.

Zanimljivo je koliko je deo sajta na kome je predstavljena dečija moda jedanko razrađen kao i onaj za odrasle. Ukoliko kliknete na neki od proizvoda, istovremeno dobijate veličine, boje, ali i predloge šta možete ukombinovati sa datim modelom. Neki bi rekli da ova kolekcija isuviše podseća na odrasle, mada – možda upravo ova naizgled jednostavnost jeste ono što daje veću mogućnost svakodnevnog kombinovanja.

212 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu 38 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu 48 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu 58 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu 67 Burberry dečija kolekcija za jesen/zimu 2011: klasične šare u novom ruhu
Nataša Naumović brzo priča, brzo kuca, a još brže misli. Zaljubljena u marketing, pisanje, kulturologiju i modu. Voli da kuva i da dobro izgleda u kuhinji. I misli da to nije nista neobično. Ne voli šablone i ljude koji kažu to niko ne radi. Voli svoje prijatelje i brata i od skoro potpuno zaljubljena u jogu.

Editors choice