5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Burberry Prorsum menswear jesen/zima 2010/11.

Burberry Prorsum menswear jesen/zima 2010/11.

Luksuzna britanska modna kuća Burberry je svima poznata po odeći, aksesoarima i parfemima, ali kada je reč o njihovim kolekcijama, definitivno su najbolji kada su u pitanju jakne, kaputi i sl. Kreativni direktor Burberry-ja Christopher Bailey u muškoj kolekciji za jesen zimu 2010/11. akcenat stavlja upravo na tzv. outerwear.

Glavni trendovi ove kolekcije su: military jakne, teksas, kaputi sa kaiševima na struku, zlatna glamurozna dugmad, čizme od crne i braon kože, kardigani, krzneni kaputi i trenč kaputi neonske boje.

U ovoj Burberry kolekciji, ima svih vrsta kaputa: i sofisticiranih, casual ili klasičnih. Predominantne boje su crna, različite nijanse zelene, tamno plava, prefinjena siva, krem i čokoladno braon.

Ako ste mislili da su militari jakne trend samo za jednu sezonu, prevarili ste se. Ovaj trend je tek počeo da vlada muškom modom i po onome što možemo da vidimo, tu je da ostane. Naravno, Christopher je redizajnirao ovaj trend dodavši zlatnim dugmadima malo glamura.

Burberry Prorsum1 Burberry Prorsum menswear jesen/zima 2010/11. Burberry Prorsum2 Burberry Prorsum menswear jesen/zima 2010/11. Burberry Prorsum3 Burberry Prorsum menswear jesen/zima 2010/11. Burberry Prorsum4 Burberry Prorsum menswear jesen/zima 2010/11. Burberry Prorsum5 Burberry Prorsum menswear jesen/zima 2010/11.

Izvor fotografija: unsplash.com

Editors choice