Poznati svetski dizajneri su za proleće/leto 2011. godine predstavili trend koji je više nego inspirativan i nosi naziv “business-chic”. Vladari visoke mode su predstavili takav trend koji dozvoljava “igranje” sa klasičnim modelima – kombinovanje ešarpi, i drugih modnih detalja sa odelima jednostavnog kroja koji nikada neće izaći iz mode.

Vaša poslovna kombinacija ne mora da izgleda monotono, a vi vrlo ženstveno možete izgledati u istoj. Bez obzira da li ste ljubitelj vintidž ili modernih detalja, u zavisnosti od svog poimanja stila osmislite jedinstvenu poslovnu kombinaciju. Detalji su najvažniji deo svakog autfita. Hit ove sezone su kožne torbe različitih veličina i broševi.

Brendovi kao što su Ferre, Armani i Gucci vam predlažu crne pantalone, a obavezan je kaiš-korset. Chanel i Stella McCartney pod “business-chic” podrazumevaju svetlije nijanse. Nikada ne možete pogrešiti ukoliko izaberete sako, široke pantalone, suknje koje prate liniju tela, par crnih štikli i blejzer u beloj boji. U haljinama klasičnog kroja sa laganom jaknom možete izgledati u isto vreme i ženstveno i profesionalno. Ovo je idealna kombinacija za poslovnu večeru.

gianfranco Business Chic Trend proleće/leto 2011.

Ferre

giorgoi armani business1 Business Chic Trend proleće/leto 2011.

Armani

gucci business Business Chic Trend proleće/leto 2011.

Gucci

emporio armani dress Business Chic Trend proleće/leto 2011.

Armani

emporio armani business Business Chic Trend proleće/leto 2011.

Armani

chanel business Business Chic Trend proleće/leto 2011.

Chanel

stella mccartney busness Business Chic Trend proleće/leto 2011.

Stella McCartney

gicci evening business Business Chic Trend proleće/leto 2011.

Gucci

emporio armani suit casual Business Chic Trend proleće/leto 2011.

Armani


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice