Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu!

Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu!

Za jesen 2011. godine, Mango je zamenio glumicu Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) brazilskim supermodelom Izabeli Fontanom (Isabeli Fontana). Kampanju je fotografisao Teri Ričardson (Terry Richardson), delom na ulicama Pariza, a delom u studiju. Izabeli je prikazana kao femme fatale, u večernjim kreacijama koje se sastoje od crvene, crne, bele i sive boje. Studijske fotografije prikazuju pretežno dnevne komade, kapute i sakoe sa puno štrasa, gotovo sve u crnoj boji. Za stajling kampanje je zadužena Anastasija Barbijeri (Anastasia Barbieri), a seksi glamur je njena glavna odlika.

mango1a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mango2a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mango3a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mango4a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mango5a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mango6a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mango7a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mangocampaign1a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mangocampaign2a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mangocampaign3a Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mangocampaign4w Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mangocampaign5w Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mangocampaign6w Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mangocampaign7w Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mangocampaign8w Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu! mangocampaign9w Bye, bye Scarlett! Isabeli Fontana je tu!
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice