Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Caleb Trent za “Man About Town”

Caleb Trent za “Man About Town”

Crno-beli editorijal pod nazivom “Suit Yourself” podseća muškarce na moć odela, a daje i predloge kako nositi različite modele, zavisno od prilike. Fotografije potpisuje Hedi Sliman (Hedi Slimane), a model koji je pozirao na ovom editorijalu  je Kejleb Trent (Caleb Trent).

Suit Yourself e1307990372788 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 2 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 3 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 4 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 5 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 6 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 7 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 8 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 9 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 10 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 11 Caleb Trent za Man About Town Suit Yourself 12 Caleb Trent za Man About Town
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice