5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Career Days – sajam edukacija, praksi i poslova po 21. put

Career Days – sajam edukacija, praksi i poslova po 21. put

Internacionalna organizacija AIESEC vođena od strane studenata tradicionalno organizuje svoj najpoznatiji projekat “Career Days” 21. godinu zaredom. Ideja projekta jeste aktiviranje mladih i rešavanje problema nezaposlenosti kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Realizacija projekta počeće 3. marta i obuhvata 2 odvojena, ali međusobno povezana dela projekta – Career Workshops i Career Days.

U okviru ovog projekta 3. i 4. marta u prostorijama opštine Vračar održaće se Career Workshops, radionice koje studentima i mladim ljudima pružaju priliku za edukovanje i razvoj na ličnom i profesionalnom nivou.  Ovaj deo projekta usmeren je na studente koji žele da rade na neformalnom obrazovanju i obuhvata radionice na teme kao što su lični brend, networking, kako se ponašati na intervjuu za posao, kao i ostale teme koje su mladima neophodne u budućoj karijeri. Prijave će biti otvorene 22. februara, gde će studenti moći da odaberu kojim radionicama žele da prisustvuju. Broj mesta je ograničen, tako da pozivamo sve zainteresovane da redovno prate Career Days facebook stranicu, kako bi bili u toku sa najnovijim informacijama o projektu.

Career Days – sajam edukacija praksi i poslova po 21. put Career Days – sajam edukacija, praksi i poslova po 21. put

Glavni događaj koncipiran je kao dvodnevni sajam zapošljavanja i održaće se 10. i 11. marta pod nazivom “Career Days” u hotelu Crowne Plaza. Studenti i mladi nezaposleni će imati priliku da upoznaju potencijalne poslodavce, informišu se podobnije o uslovima rada u kompanijama koje učestvuju na projektu kao i da sagledaju sve prilike koje su im ponuđene na Career Days sajmu. Za vreme trajanja sajma, ali i posetom sajta Career Days, mladi imaju priliku da ostave svoj CV u elektronskoj bazi kojoj kompanije imaju pristup narednih godinu dana. Neke od kompanija sa kojima ćete moći da se upoznate jesu Delhaize Serbia, Metro, Heineken, kao i čuvena velika četvorka revizorskih kuća – PwC, Deloitte, EY, KPMG.

Na samom događaju, studenti će imati priliku da se upoznaju sa “Global Talent” programom stručnih plaćenih praksi u inostranstvu. Ovaj program pruža priliku rada u struci, primenu znanja stečenog na fakultetu i preduzimanje prvih koraka u budućoj karijeri. Radom u internacionalnom okruženju, stiče se mogućnost upoznavanja sa kulturom, običajima i tradicijom zemalja, usavršavanja jezičkih sposobnosti i kasnije implementacije inovativnih metoda i inicijativa po povratku u Srbiju.

Za više informacija, posetite sajt ili zvaničnu Facebook stranicu Career Days.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Editors choice