Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Čarobna reč DA (1. deo)

Čarobna reč DA (1. deo)

Potvrda i prihvatanje imaju magijsku moć. Šta god da vam je ponuđeno, nametnuto, podmetnuto, ako kažete da, stekli ste moć da to nešto iskoristite na najbolji način, transformišete, preokrenete, preusmerite, tako da radi za vas. Jedno da je kotrljajući kamen, koji može da pokrene odron, otvarajući prizore i puteve koje niste mogli da vidite bez tektonskih poremećaja.

Vežba buđenja kreativnosti daje zadatak grupi da na sve što kaže prethodnik odgovore sa da i nastave da nadograđuju njegovu izjavu. Ova zabava pruža iskustvo transformisanja početnog impulsa tako što ga prihvatimo i nastavimo da se igramo, kreirajući nešto sasvim drugačije.

Kreativni pristup sa impulsom koji daje prihvatanje vredi negovati u svakodnevnom životu, po pitanju svih izazova na svim životnim planovima.

Positive Approach Čarobna reč DA (1. deo)

Pozitivan pristup uz pomoć odobravanja i nadgradnje svake situacije osvežavajuće je iskustvo, a često i mnogo više od toga

Čak i osobama koje vam se uopšte ne dopadaju i sa kojima ne želite da produbljujete kontakt, kao i situacijama u koje ne želite da se upuštate, možete da kažete bezrezervno da, testirajući moć kreativne transformacije.

Svaki čovek i svaka situacija ima poruku za vas. Možda ne propuštate ništa bitno ako odbijete da čujete poruku, ali možda odbijanjem samo utvrđujete granice ega i dajete ljudima i situacijama moć da vas povrede, samim zauzimanjem odbrambenog stava.

Između odbraniću se i hajde da se poigramo, leži sva razlika – praktična i magijska – između ne i da.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice