Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Čarobna turneja legendarnog Poršea

Čarobna turneja legendarnog Poršea

Jedna od najlepših automobilskih tradicija istočne Evrope se nastavlja. Čuvena nemačka automobilska kompanija Porsche i ovog proleća održala je svoju tradicionalnu turneju po prelepom hrvatskom primorju za specijalne goste – od Kazahstana do Srbije – tokom koje su specijalni gosti imali retku priliku da testiraju do sada najveći broj izuzetnih modela Poršea, kroz izazovnu vožnju prelepim krajolicima Istre, Dalmacije, Plitvičkih jezera i auto-puteva Hrvatske.

Izuzetne prirodne čari priobalja, planinskih visova, prolećem okupanih ravnica, jezera i morskih prostranstava doživljenih kod Opatije, Rovinja, Motovuna, Groznjana, Livada, Momina, Rijeke, Crikvenice, Selca i Plitvica i ovog puta bile su prožete ekskluzivnim sadržajima gostoprimstva Poršea – poput vrhunskih gastronomskih, kulturnih i istorijskih prezentacija u nekim od svetski poznatih centara i naseobinama svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a.

CARRERA BRAON OPATIJA OBALA Čarobna turneja legendarnog Poršea

“Carrera” u braon boji

Od nadahnjujućih kapija Jadrana, preko otmenog šarma Opatije, romantičnog Rovinja, dražesnih Selca i velelepnih Plitvičkih jezera – elegantne linije Poršeovog legendarnog modela “Carrera” (u standardnoj i pojačanoj 4S verziji) i neverovatne tehničke performanse mlađih Poršeovih aduta, poput novog “Boxstera” i “Caymana” – činile su ovo iskustvo izuzetnim za učesnike – kao i pratioce Poršeove ture, gde god se ona zatekla. Varljivo prolećno vreme bilo je samo dodatni izazov za Poršeov konvoj – koji je prikazao svu adaptibilnost svojih vrhunskih modela u uslovima snega, kiše, vetra – ali i jarkog sunca, koje je pružilo prelepi ambijent za neke od najlepših fotografija sa ovog tradicionalnog događaja. Pošto je veliki broj modela bio zastupljen u verziji kabrioleta (sklopivi i rasklopivi za ispod devet sekundi!), Poršeovi gosti su mogli da uživaju u prelepim pejzažima uz “vetar u kosi” i da direktno razmenjuju utiske o modelima sa meštanima – koji su sa velikim interesovanjem pratili ovaj pokretni festival vrhunskog automobilizma.

Oduševljene zvanice posebno su uživale u visokoj estetici, komforu i usluzi nekih od najboljih hotela u ovom delu Evrope – već “Monte Mulini” u Rovinju, novootvorenom hotelu “Amabilis”, u biseru rečke rivijere “Selcama” (čiji je vlasnik – interesantno – naš zemljak iz Banjaluke) i tradicionalno otmenoj “Esplanadi” u Zagrebu – među kojima je našoj javnosti najpoznatiji bio proslavljeni hrvatski maneken, a danas automobilski i nautički ekspert, kum Frana LasićaMario Jelavić.

Sigurni smo da ćete uživati u foto-izveštaju sa ovog jedinstvenog tradicionalnog događaja, sa željom da Porše turneja jedne godine poseti i naše prelepe krajeve!

Editors choice