Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Četiri elementa

Četiri elementa

Predstavljamo vam priču o četiri fotografije Jovane Mladenović.

Vrhovi plamena gore željom da dotaknu telo razloga postojanja, nemirno šireći svoju površinu. Mirisom dima nespokojno guši vazdušni plašt, dok toplota topi tlo i pretvara ga u sivi prah. Ljušteći zelenilo otkriva garavi skelet. Ona otima i najmanje prisustvo grleći ga suvim užarenim krilima, i strasno stiska uza sebe. Pakleno vrela u večnoj težnji da ugreje. . . zove se Vatra.

elements 124 Četiri elementa

Ona je geneza postojanja. Oživljava i hrani, spira i čisti, osvežava i leči. Topla ili hladna, svojim tokom juri, ostavlja tragove mokrih puteva i sitnih kapi u vidu izgubljenih bisera. Zapečaćena,  naša zavisnost od okupane duše čuva joj tron na izvoru života. Svet nastaje periodično u vodenim valovima zbog svojih grehova, potop razara forme postojanja, a oplođeno blaženstvo rađa nove. Vlažna igra Vode.

4 elements 153 picnik Četiri elementa

Hladna i suva. Njeno tvrdo tlo je oslonac duše. Podloga na kojoj se grade kule. Majka u kojoj sade seme, u zagrljaju s kišom rađa nove kulture. Čvrste se strukture na njoj drže, i opet dopušta nove terete ispočetka. Brda i ravnice, planine i useci, vrhovi i udubljenja, čuvaju bogatstvo večne stabilnosti. . . jer ona je Zemlja.

4elements 049 Četiri elementa

Njegova snaga leži u mogućnosti da govori sve jezike života. Nevidljivi omotač koji se udiše. Pretvoren u vetar, on je božanski glasnik, manipuliše neodređenim porukama. Propušta svaki pokret i najtiši ton. Bez oblika i tela, težine i vizuelne definisanosti postoji i vlada potrebama opstanka. . . To je Vazduh.

4elements 003 Četiri elementa
Katarina Vesin je budući novinar. San joj je da proputuje svet i napiše putopise. Oduvek piše prozu i poeziju, inspiraciju nalazi svuda oko sebe. Veliki je ljubitelj rep i r&b muzike, nepopravljivi je optimista i borac, obožavatelj životinja. Voli modu, a posebnu strast gaji prema obući. “During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams!” (Tupac Shakur)

Editors choice