Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Četiri izjave zabranjene prilikom muvanja

Četiri izjave zabranjene prilikom muvanja

Muškarci baš znaju da lupetaju kad se kao udvaraju. I umeju da izgube startne poene koje su možda zaradili lepim očima, neosetljivim, nepromišljenim, nekultivisanim i idiotskim komentarima. Čak i oni koji nisu totalne drkadžije i slučajevi, umeju da budu besmisleno iskreni.

Mogla bi da skineš neko kilo

To je bezobrazno, nekulturno, prostački, besmisleno i neoprostivo. Mislite da ona nema ogledalo? Da ne zna koliko je stežu farmerke? Da već nije preduzela nešto? A možda je već smršala 10 kilogramai to malo viška što je ostalo je zapravo razlog da trijumfuje i slavi, pa će vas vaš kritički osvrt učiniti još većom budalom. Ako imate nešto da pohvalite i da date kompliment, samo napred, ne škrtarite. Ali ako vam se nešto ne dopada, nemojte kritikovati. Razmislite u sebi da li vam je to prihvatljivo ili ne, ali ćutite, ako nećete da vas mrzi.

Podsećaš me na moju bivšu

Ako ste mislili da je to kompliment, razmislite ponovo. Nije. To je možda vaša dijagnoza nepreboljene ljubavi, ali kompliment njoj, nikako. Zašto vam se uopšte dopala? Podsetila vas je na bivšu, pa ste pomislili da možda može da zauzme upražnjeno mesto. Svaka žena je jedinstvena, a možda ni ovu prethodnu ne biste izgubili, da ste bili u stanju da se setite te jednostavne istine. Uostalom, razmislite pre nego što zinete i dozvolite da vam se iskotrlja neka nezgrapna glupost. Kako biste vi protumačili da vam ona kaže kako je podsećate na bivšeg? Kako biste se osećali?

Da li je empatija baš toliko teška?

tumblr mar51iF9GW1qg8cu6o1 500 Četiri izjave zabranjene prilikom muvanja

Nego, je l’ imaš neku drugaricu?

Ne postoji prostačkiji način da izrazite svoju nezainteresovanost, bezosećajnost i nedostatak elementarne pristojnosti. Valjda niste pomislili da će ona stvarno početi da razmišlja koje drugarice da vam predloži. Ako dobijete šamarčinu, potpuno ste je zaslužili. Ako ne, prošli ste nezasluženo dobro.

Meni fizički izgled nije važan

Ako niste time mislili uopšte nisi moj tip i nimalo mi se ne sviđaš, ali toliko sam očajan, da sam spreman da budem sa bilo kim, onda pokušajte da se izrazite spretnije i konkretnije. Možda ste hteli da kažete da vam je duhovna lepota važnija od fizičke, da vas više privlače dobrota, stabilnost i toplina, nego sise i dugačke noge, ali zašto onda to niste rekli tako? Nema žene koja se neće osećati ružno i neadekvatno kad joj kažete da vam fizički izgled nije važan. I nema žene koja će preći preko toga. Jer, u suštini, koliko god da cenite vrednosti ličnosti, ako ste to tako definisali, to je samo zato što vam se žena kojoj se obraćate ne sviđa. I ona to zna. Teško vama.


Aleksina Đorđević

Editors choice