Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Četiri razloga zašto treba da ulažemo u svoju edukaciju

Četiri razloga zašto treba da ulažemo u svoju edukaciju

Nema nijednog razloga koji nas može ubediti da ne ulažemo u sebe i svoj napredak. Mi vam navodimo četiri koja će dodatno ojačati vašu motivaciju za napretkom.

”Vredni” u novom vremenu

Svesni smo da svet svakim danom napreduje i da se stvari menjaju. Dolaze neki novi klinci i neka nova znanja. Na nama je odluka da li ćemo se odupreti zubu vremena. Mi se svakako zalažemo za to da nove stvari ne treba da nas plaše, naprotiv. Uložite u sebe, naučite nešto novo, iskoristite svaku priliku da napredujete bez obzira na to koliko godina brojite u ličnoj karti. Idite u korak s vremenom i budite ponosni na svoje znanje. Menjanjem i unapređivanjem sebe unapredićete i društvo u kom živite, a to je svakako plemenito.

unnamed53 Četiri razloga zašto treba da ulažemo u svoju edukaciju

Uložite u svoju edukaciju i obezbedite sebi mesto na vrhu sveta

Nove mogućnosti

Svaki trud se isplati. Danas ili sutra. Postoji toliko vrata koja možemo da otvorimo, samo je važno imati aduta za to. Nova znanja pružiće nam nove mogućnosti i dati nam priliku da svaku od njih iskoristimo na najbolji mogući način. Onda kada smo svesni koliko vredimo spremniji smo za sve što nam život može doneti. A prilike se umnožavaju samo onda kada ih grabimo, zato – ulažimo u sebe.

Ispunjenost kao divan osećaj

Ono zadovoljstvo koje osećamo onda kada smo zadovoljni sobom je neprocenjivo. Ulaganje u sopstvenu edukaciju obezbediće nam upravo to. Što više znamo, više ćemo vredeti. Bićemo ispunjeni svaki put kada budemo stajali iza svojih reči, znanja ili truda, i zahvalni sebi što smo investirali u nešto što je neprolazno. Zračićemo samopouzdanjem i drugi će to, svakako, primetiti.

unnamed54 Četiri razloga zašto treba da ulažemo u svoju edukaciju

Samo ispunjeni i ljudi zadovoljni sobom imaju blistav osmeh na licu

Borba protiv straha

Biti čovek je izazov, koliko fizički, toliko i psihički. Čovek svakim danom bodri sebe da ide ka boljem, bori se protiv strahova koje je sam stvorio. Svako ko dovoljno radi na sebi, onaj ko uloži vreme u svoje znanje, oplemenjivanje svoje ličnosti na bilo koji način, zasigurno će biti bliže svom cilju – osobi sigurnoj u sebe. Kao nagradu za svoj trud možete dobiti inspiraciju koju budite u drugima. Svojim primerom možete postati neko ko drugima daje snagu da nadograđuju sebe.

unnamed55 Četiri razloga zašto treba da ulažemo u svoju edukaciju

Postanite nekome heroj svojom vrednom ličnošću

Savršenstvo i lepota individualni su parametri. Pozitivno razmišljanje i ulaganje u sebe univerzalni su instrumenti za ispunjenost koju svako od nas želi da oseća. Ka savršenstvu treba težiti tako što ćemo od sebe načiniti što bolju osobu, a najbolji način za to leži u – edukaciji.


Natalija Krstić

Editors choice