Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear – leto 2011. godine

Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear – leto 2011. godine

Brazilski brend Rosa Cha je za kampanju sezone koja je u toku angažovao Šanel Iman (Chanel Iman), anđela konkuretskog brenda Victoria’s Secret. Brend Rosa Cha je vodeći kada su u pitanju kupaći kostimi i aksesoari za leto, a za potrebe ovog snimanja angažovan je fotograf Đui Pađanini (Gui Paganini). Kampanja je slikana u tropskim šumama Brazila, a osim kostima, šminka je u potpunosti u skladu sa ambijentom.

125 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine 220 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine 315 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine 413 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine 512 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine 612 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine 711 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine 810 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine 97 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine 107 Chanel Iman za Rosa Cha Swimwear   leto 2011. godine
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice