Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Chris Brown: Koncert u Frankfurtu

Chris Brown: Koncert u Frankfurtu

Konačno je osvanuo dugo očekivani 29. novembar. Oko devet ujutru, veoma uzbuđeni, uputili smo se ka beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Iako je zakazani let poprilično kasnio, mesta za nervozu nije bilo. Nakon malo manje od dva sata putovanja, konačno smo stigli u Frankfurt, uhvatili prvi metro i uputili se pravo ka “Festhalle Areni”. Publika je već uveliko bila prisutna ispred hale i sa nestrpljenjem iščekivala da dobije znak za ulazak. Oko 19 časova ulazimo u ogromnu i prelepu “Festhalle Arenu” i zauzimamo treći red ispred bine. Pre početka koncerta, za dobru atmosferu bili su zaduženi DJ-evi, koji su masu zagrevali puštajući sve same hitove. Nakon sat vremena kašnjenja (nemojte misliti da je Srbija jedina zemlja u kojoj koncerti kasne), na ogromnom video bimu uvodni snimak označio je početak koncerta.

Slika 116 Chris Brown: Koncert u Frankfurtu

Publika iščekuje Krisov izlazak na scenu

Slika 219 Chris Brown: Koncert u Frankfurtu

Početak koncerta uz “Beautiful People”

Zavese su pomerene, otkrivena je fantastična scenografija i veliki broj igrača istrčao je na scenu. Svako od njih imao je na sebi svetleće elemente, a na glavi nešto poput tradicionalnog kineskog kupastog šešira. Nekoliko sekundi kasnije, na scenu je konačno izašao Kris Braun (Chris Brown) i publiku “bacio” u trans. Na hiljade i hiljade telefona i foto-aparata svetlelo je “Arenom”, a vrisak fanova nije prestajao. Svoj nastup započeo je pesmom “Beautiful People”, a zatim ređao sve same hitove, poput: “Forever”, “She Ain’t You”, “Birthday Cake”, “Look At Me Now”, “All Back”, “Don’t Wake Me Up”, “Don’t Judge Me”, “Yeah x3” i mnogih drugih. U toku koncerta presvukao se četiri puta, a svaku bržu pesmu izveo je uz energičan ples i neverovatno spretne pokrete.

Slika 313 Chris Brown: Koncert u Frankfurtu

Fantastična scenografija i talentovani plesači

 Chris Brown: Koncert u Frankfurtu

Svojim vokalnim i plesnim sposobnostima publiku je oborio s nogu

Slika 510 Chris Brown: Koncert u Frankfurtu

Zaista je napravio spektakl, koji će frankfurtska publika još dugo pamtiti

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se u publici našla i Rijana (Rihanna). Njih dvoje sve više vremena provode zajedno, naročito od kada je Kris započeo svoju svetsku turneju pod nazivom “Carpe Diem”.

Iako je koncert trajao svega sat vremena i 15 minuta, sve je bilo tako fantastično, počevši od sjajnih koreografija, preko njegovog izvanrednog glasa, pa sve do precizno postavljene i savršeno uklopljene scenografije.

Nakon koncerta održan je after party u klubu “Admiral Music Lounge” koji se nalazi na oko 90 kilometara izvan Frankfurta. Kris je pristigao u društvu Rijane i svojih plesača, i žurka je mogla da se nastavi. Bilo je ovo neverovatno veče, spektakl koji ćemo još dugo, dugo pamtiti.

Izvor fotografija: virtualnights.com, bild.de


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice