5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ovo treba da imaš na umu kad se zaljubiš

Ovo treba da imaš na umu kad se zaljubiš

1/3

Srce vam se svakako pretvorilo u bućkuriš, koji klobuča i vri po sopstvenoj volji, dovodeći vas u neprijatne situacije da crvenite, preznojavate se, osećate vrtoglavicu ili potrebu da skačete i trčite, dok ste istovremeno potpuno nesposobni da izgovorite neku običnu kratku rečenicu – recimo, ej, ćao, kako si – a da ne zamuckujete, ili se osećate kao da ste lupili najstrašniju glupost.

Ne dozvolite da vam se mozak pretvori u kašu i iscuri na uši. Setite se kako je bilo ranije, kad ste se zaljubljivali. Niko ne kaže da ne treba da uletite glavačke, ali treba da budete spremni na to da možda opet ulećete u ništa (kao prošli i pretprošli put) ili u nešto što će vas izludeti i povrediti (kao onda). Imajte na umu sopstvenu dobrobit.

Vaša zaljubljenost se tiče samo vas

Prvo pravilo sopstvene dobrobiti iz kašastog bućkuriša zaljubljenosti, jeste upotreba dodatne energije. Osećate se sjajno, mogli biste da letite, ne morate više ni da jedete, ni da spavate – odlično. Upotrebite taj zalet da uradite sve one stvari koje ste odlagali i izbegavali, jer vas je mrzelo i niste imali motiv. Nemojte dangubiti sanjareći, nego navalite na posao.

Počnite da vežbate i da držite dijetu, napravite veliko spremanje, izbacite sav onaj višak koga već odavno želite da se ratosiljate, završite onaj projekat koji stalno čeka neko bolje vreme. Učinite sve što će vam biti od koristi i od čega ćete se osećati još bolje. Jer to što osećate je vaša stvar, vaša energija, vaša radost. Objekat zaljubljenosti je samo link preko koga se povezujete sa tim moćnim izvorom u sebi.

zaljubljena Ovo treba da imaš na umu kad se zaljubiš

Editors choice