Ove jeseni pojedinim poklonicima stila su fetiš kaputi, torbe i drugi aksesoari. Mnoge dame inspiraciju za svoje autfite vide u cipelama, pa su nas tako moderni jesenji modeli inspirisali za poslovne odevne kombinacije.

Moderna boja i ove jeseni je braon. Izaberite cipele od kože u ovoj nijansi i imaćete par obuće koji možete poneti u svakoj poslovnoj kombinaciji. Predlažemo vam široke pantalone, belu košulju i sako. Vodite računa da se torba koju odaberete uklapa sa nijansom vaših cipela. Za malo svečanije poslovne prilike tu su cipele u nežnijoj nijansi, od pliša. Široka štikla je ove sezone jedan od najpopularnijih trendova. Ovakve cipele odlično idu u kombinaciji sa pantalonama, ali i pencil suknjama. Bez platformi nismo mogli letos, a nosimo ih i ove jeseni. Izrađene od kože i u modernoj nijansi – osvežiće svaku poslovnu odevnu kombinaciju. Lakovane salonke su must have. Uvek deluju elegantno i predstavljaju klasičan par cipela u vašem cipelarniku. Crne pliš polu-čizme su jednako popularne. Nosite ih uz omiljeni kaput ili jaknu.

dd Cipele: Neophodne za poslovne uspehe

Jesen voli braon

bbb Cipele: Neophodne za poslovne uspehe

Za ljubitelje svetlijih nijansi pravi izbor

b1 Cipele: Neophodne za poslovne uspehe

Moderne i elegantne platforme

hhh Cipele: Neophodne za poslovne uspehe

One su u trendu ove sezone

dddg Cipele: Neophodne za poslovne uspehe

Za sve poslovne prilike


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice