Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Converse: Just Add Color

Converse: Just Add Color

Svake sezone rađa se nova generacija legendarnih Converse patika. I ovog puta Converse nas je pozvao u svoje prostorije u Londonu, kako bi predstavio najnoviju prolećno-letnju kolekciju, koja zaista ostavlja bez daha.

Svetu su potrebne boje. Mnogo njih. Niko kao Converse ne veliča boje. Legendarni Converse materijal je sveže obojen za novu sezonu.

U prvoj prostoriji je kolekcija sa novim bojama klasičnih starki pod nazivom “Just Add Color”. Spektar boja ide od izuzetno jarkih do veoma suptilnih. Nove nijanse inspirišu, a slogani bodre: “Unesite boje u život, u komšiluk, u škole. Samo dodajte boju. Počnite sa patikama!”

MG 9973 Converse: Just Add Color

Za ljubitelje zelene boje

MG 0079 Converse: Just Add Color

Ali i ljubičaste

MG 0058 Converse: Just Add Color

Klasični model

MG 0092 Converse: Just Add Color

Vedre boje

U drugoj prostoriji, na kupoli od peska, nalazi se letnja kolekcija koja mami osmehe – japanke, lagane patike, prijatnije i spremne za leto. Zaista obećava bezbrižno sunčanje, kupanje, odmaranje…

U trećoj prostoriji, Reimagined – Conversovi nekadašnji modeli, redizajnirani, ostaju u svom retro stilu, ali i te kako prilagođeni urbanom vremenu.

U četvrtoj se nalaze Skate modeli, koji su, sigurni smo, izuzetno interesantni za sve koji vole ovaj ekstremni sport. Zanimljivog dizajna, sa značajnom istorijom u Converse životu. Svako ko želi da bude deo skate kulture, sigurno će izabrati Converse skate modele.

Izuzetno zanimljivo bilo je saznanje o saradnji između Conversea i poznatog svetskog benda Gorillaz. Stoga, pored novih pesama koje će se pojaviti iz te saradnje, stižu nam i patike sa poznatim likovima ovog čuvenog muzičkog sastava.

Converse je ostao u svom fazonu, ali nas je iznenadio svežinom koju je uneo u već legendarne modele. Biće stvarno hit ovog proleća, leta – a nadamo se i ubuduće.

Editors choice