Severni Andover, Masačusets – Converse najavljuje najnoviju saradnju obuće sa poznatim svetskim bendom Gorillaz. Izlazak je planiran za februar 2012. godine, a stil kolekcije predstavlja miks legendarne figure Chuck Taylor All Star sa prepoznatljivim grafikama i slikama benda.

Dobitnik prestižne nagrade i ko-kreator Gorillaz, Džejmi Hjulet (Jamie Hewlett), dizajnirao je ekskluzivni print, koristeći njihove revolucionarne ilustracije.

“Razmena misli, osećanja ili ideja. To je suština Gorillaz-a. Rad ili saradnja i razmena ideja sa drugim umetnicima. Mi smo razmenjivali ideje i razgovarali jedni sa drugima u proteklih deset godina. Tako da ne bih mogao da zamislim bolju grupu ljudi sa kojom bismo proslavili našu dekadu u poslu od ekipe iz Conversea. Plus, nosim svoje Starke ceo život” – kaže Rasel Hobs (Russel Hobbs), bubnjar benda Gorillaz.

Gorillaz kolekcija nam donosi Chuck Taylor All Star (Starke) figuru sa dva različita izgleda, inspirisana ovim bendom. A predstavnik cele kolekcije je model u vojničkim bojama.

MG 9957 Converse predstavlja saradnju sa Gorillaz

Moderna obuća

MG 9989 Converse predstavlja saradnju sa Gorillaz

Fantastični print

Editors choice