1/3

Draga moja,

Znaš da mi je svaki put kada se spremam da otputujem u Crnu Goru u glavi ona Bajagina pesma “Montenegro zove mene“. Stvarno mislim da je tako, uvek me priziva ta crnogorska “divlja lepota”, čak i kada rešim da letujem na nekom drugom mestu. Zato ne trebam da ti pričam kako sam se obradovala pozivu da budem gost u hotelu Iberostar Bellevue u Bečićima.

Volim ja Crnu Goru, ali moram da priznam da sam imala dozu sumnje u kvalitet usluge u hotelu, s’ obzirom na to da sam se u prelepu arhitekturu i enterijer mogla da uverim još iz Beograda, razgledajući fotografije na sajtu Olympic Travel-a. Znaš već, naslušale smo se onih priča o neljubaznosti, mada iskreno da kažem ja ih stvarno nisam doživljavala. Samo jednom mi je konobar u kafiću, kada sam mu potražila limunadu, rekao: “Ko će ti sad cjedit’ limun?!”

iberostar bellevue Pisma iz Crne Gore: Bečići
Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=id,snippet&channelId=UCAbT8Pqf7-EufgOYOM2rR0Q&maxResults=10&order=date&key=AIzaSyCQNwFcp2rxymYJ6RUDBxvBfJ16Qh2NGGQ): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 503 Service Unavailable in /srv/wannabe/html/wp-content/themes/wannabe-2016/library/Youtube.php on line 27

Editors choice