5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Čudesni Spider-Man

Čudesni Spider-Man

Fenomen super junaka Spajdermena (Spider-Mana) uz koga su generacije odrastale ne jenjava ni danas. Nekada u verziji crtanog filma, a danas na filmskom platnu, prilagođen savremenim tehnologijama osvaja srce publike.

Film “Spajdermen” (Spider-Man) dobio je još jedan deo – “Čudesni Spajdermen” (The Amazing Spider-Man), koji je premijerno prikazan u Londonu, a gledaoci iz Srbije već početkom jula moći će da uživaju u avanturama i novim preokretima i to u 3D formatu.

Slika 172 Čudesni Spider Man

Pronaći istinu. Pauk u telu čoveka

Glumački tim koji je radio na nastavku kultnog filmskog magneta za široke mase, u rasponu od 7 do 77 godina, tokom premijere izneo je stav da je odrađen sjajan posao. Uloga Spajdermena pripala je Endrju Garfildu (Andrew Garfield), koji je opravdao očekivanja i samom akcionom filmu dodao jednu novu dimenziju i osveženje. Glavna ženska uloga pripala je harizmatičnoj i talentovanoj mladoj glumici Emi Stoun (Emma Stone).

Endrju tumači lik mladog, neprilagođenog tinejdžera Pitera Parkera, koji bez roditeljske ljubavi i pažnje pokušava da otkrije najveće misterije života, upada u paukove mreže realnosti, ali ih i koristi za borbu protiv neprijatelja. Taj polučovek, polupauk decenijama egzistira kao interesantna priča, koja je simbolički prikaz svih ljudskih borbi, začkoljica, ljubavne tananosti i velikih pobeda, koje dolaze nakon najgorih mora. Mladi Piter pred kojim su nove odluke, iskušenja i borbe, u novoj verziji filma moraće da opravda svoj status heroja, izmami aplauze i navede publiku da čeka neki sledeći nastavak.


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice